9
  • cateran
    #9
    Mo. elegge jo helyzetben van. pl Angliahoz kepes, ahol ha nem 1 nagyvaros kozepen elsz, tokon is szurhatod magad..van BT, meg TalkTalk, meg hasonlo szintu szolgaltatok amik a szar es fos szinonimai....En peldaul per pill olyan 5 merfoldnyire vagyok 1 nagyobb angol varostol, max elerheto sebesseg: 2mbit...2014 vegen, a "fejlett" nyugaton....
  • matatom
    #8
    Hmm, az nem is olyan rossz. Mondok egy nyugati példát: Frankfurt, Telekom hálózat (az, a magenta) maximális sávszélesség, ha minden jól megy kb. 4 Mbit/s le, 0,5 Mbit/s fel, ping szerencsés esetben benéz 20ms alá is. Ár: kb 9000 Ft. És ez nem is olyan ritka Németországban, mint gondolnánk. Szóval annyira nem szar a helyzet Magyarországon, sőt...
  • hungi
    #7
    Lehet kampányolni a monornet ellen, csak nem érdemes, bármilyen ADSL ezerszer jobb ennél. Mivel tányéros, ezért az időjárás sokkal jobban zavarja (kb. mint a TV adást), plusz az elméleti maximumok helyett meg kellene nézni a szerződés apró betűs részében a minimálisan garantált sávszélt. Volt szerencsém Astrás netet konfigurálni (az még egy irányú volt, telefonos modemmel ment a kérés, műhold lőtte vissza az adatcsomagokat). Már az is eszméletlen lassú volt. 2010-ben.
    Persze ahol nincs más alternatíva, oda nyilván jó lesz, főleg hogy nem kell már hozzá telefonvonal.
  • MsUser
    #6
    UPC 29-es körzet "valójában elavult MONORNET" Havi 7000.-ft ért 8Mb/s le 1Mb/s fel 10-30Km re Budapestől teljesen monopol módon semmilyen más jobb sávszélt kevesebbért kínáló szolgáltató évek óta nem terjeszkedhet érthetetlen okokból. :)
    Egyébként ADSL és laggol megszakad eső, vihar után nincs napokig NET a város közepén!
    ... Szóval életképes lehet ez a műholdas NET!...
  • TokraFan
    #5
    Ilyen áron ez hazánkban szerintem versenyképtelen. Elmaradott helyen nem gazdagok élnek, ilyen paraméterekkel (főleg az adatkorlát az, ami nagyon gáz), nem sok jövőt jósolok ennek. Léteznek persze olyan cégek, esetleg néhány kis/nagybirtokos milliárdos, akiknek a palotája olyan helyen van, ahol más módon nem érhető el a világháló (nekik még pénzük is lesz rá), de ebből óriási user bázis biztosan nem lesz.
  • Cat #4
    Aki erdőben lakik és még mobil hálózat sincs.
  • DarkHorSe
    #3
    havi adatforgalom 8gb :D

    Hatalmas sikert josolok neki, ki a faszom tol ebbe penzt?
  • bandypappa
    #2
    Nagyon jó kezdeményezésnek tűnik, sok sikert kívánok hozzá.
    "Magyarországra mintegy 2 Gbps jut, ezen osztozik majd az összes előfizetőjük." Ez mennyiben befolyásolja a terjeszkedés méreteit?

    Igen nyilván nehéz lenne 800-as pinggel last hitelni dotában, de még igy is jobb mint a nonet.

    Szoval sok sikert hozzá!
  • paby88
    #1
    fps játék? hát ha nem valami körökre osztott stratégia akkor bármely online játéknál gondott okoz a lag