Két SSD bizonyult igazán tartósnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Namarmost 4elovettem 1995 es 2005 kozotti lemezeimet, amiket raadasul kis sebessegen irtam meg a hosszabb tartossag erdekeben, minosegi alapanyagra.
Kb 50-bol egyrol tudtam adatot hibatlanul beolvasni. A telepitesek joresze nem is mukodott ill olvasasi hibaval leallt etc.
Es 20 eve meg nem torekedtek ennyire arra, hogy a termekek minnel gyorsabban cserere szoruljanak. Most pedig gyakorlatilag olyan termekeket keszitenek, hogy minnel hamarabb tonkremenjenek, vagy levaltsak oket, kiveve az aranyarban kaphato a milliardosok szamara gyartott egyedi minosegi termekek.
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Visszatérve az értelmes parolázáshoz, aki HDD-t SSD-vel ilyen módon hasonlítgat, annak nincs szüksége SSD-re és/vagy azt se érti, miért nincs...
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
akkor koszonom szepen jol megvagyok az Intel 520 -al (120 GB amibol 20 GB MINDIG ures)
Az elsőt 2000-ben vettem. De ezek mellett van még 127 megás vinyóm is,ami tökéletesen működik.
Bérbe vehet? reklámfelület...
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)