21
-
#21 Ilyenkor eszembe jutnak a CD-vel kapcsolatos hiresztelesek is. 100 evek stb.
Namarmost 4elovettem 1995 es 2005 kozotti lemezeimet, amiket raadasul kis sebessegen irtam meg a hosszabb tartossag erdekeben, minosegi alapanyagra.
Kb 50-bol egyrol tudtam adatot hibatlanul beolvasni. A telepitesek joresze nem is mukodott ill olvasasi hibaval leallt etc.
Es 20 eve meg nem torekedtek ennyire arra, hogy a termekek minnel gyorsabban cserere szoruljanak. Most pedig gyakorlatilag olyan termekeket keszitenek, hogy minnel hamarabb tonkremenjenek, vagy levaltsak oket, kiveve az aranyarban kaphato a milliardosok szamara gyartott egyedi minosegi termekek. -
twinr #20 majdnem ezerszer inkább... -
twinr #19 több százszor???? -
levente68 #18 Hú, ezen a rendszeren de sokat dobna egy SSD... Vagy nem is.
Visszatérve az értelmes parolázáshoz, aki HDD-t SSD-vel ilyen módon hasonlítgat, annak nincs szüksége SSD-re és/vagy azt se érti, miért nincs... -
aru #17 Egy 386-os gépen van rajta és C-64 emulátor fut rajta. Párhuzamos portjára van kötve a C-64 floppy meghajtója. -
#16 pl -
lammaer #15 Milyen szoftverrel lehet megnézni hogy mennyire egészséges az SSD? -
torreadorz #14 És mire használod a 40 megás winyót? :D -
#13 azzal nincs baj, ha az okosok hülyéskednek, de most ennek a fordítottja történik épp... (hülyék okoskodnak) -
BCs design #12 mivel a windows indexelése és még 1-2 windonws dolog állandóan pörgeti a vinyót, ezért a hülye átlag felhasználóknak sokkal gyorsabban megy tönkre az ssd, az ssd-hez kicsit sem kellenek az indexelés megoldások, azok semmit sem gyorsítanak rajta, az ssd-nek az elérése több 100-szor gyorsabb mint a hdd-é, emiatt semmilyen szinten nincs értelme az indexelésnek -
#11 Az az EVO, a PRO az rendes MLC. -
levente68 #10 Vidám látni ezeket a 'szakmai' megszólalásokat... -
pakeszke #9 ez ugyanaz a retek szutyok szeria a samutol ami belassult allat modra? nem mellesleg az elso TLC?
akkor koszonom szepen jol megvagyok az Intel 520 -al (120 GB amibol 20 GB MINDIG ures) -
#8 Az összes vinyó üzemel amit vásároltam idáig!
Az elsőt 2000-ben vettem. De ezek mellett van még 127 megás vinyóm is,ami tökéletesen működik. -
aru #7 Az első számítógépembe 40 MB-os winyó volt. Ez a darab 1996 óta müködőképes. A te SSD-d fog ennyi ideig működni? -
Zsoltee_a_bator #6 Nem is kell kicsit sem.. Hacsaknem azt akarod, hogy gyors legyen. :) -
saxus #5 Mondj még ilyen okosakat kérlek, hogy "kicsit sem kellenek". -
BCs design #4 nálam 5 éve megy egy ssd sokszor egész nap, és még semmi baja sincs, egyébként mindenféle indexelést és windows rendszervédelem ki van kapcsolva, remélem volt annyi eszed hogy ezeket a dolgokat kikapcsold, mivel az indexelés megoldások ssd-nél kicsit sem kellenek -
bunny #3 Nekem eddig 2 SSD-m halt meg, egyik se érte meg még a töredékét sem az ígért üzemórának vagy írásmennyiségnek. Szó szerint egyik pillanatról a másikra álltak meg, előjel nélkül, működés közben és örökre. Többnyire a vezérlő elektronika / táp hamarabb kipurcan mint a memóriák, így ez a teszt teljesen irreleváns. -
paby88 #2 nekem egy kingston hyperx van de 160gigás remélem az is bírja jó sokáig -
Kotomicuki #1 Hhmm, ilyenkor azért felmerül a kérdés, hogy ki is áll a cikk hátterében, merthogy a boltban, az egyorrúak által megvehető darabok nem éppen erről híresek, látva az iparág fejlesztési irányát -> egyre olcsóbbat és silányabbat a népnek (TLC).