16
  • Lapajka
    #16
    A HW igény indokolatlan és az Ubisoft -Nvidia maffia mahinálása.. ezzel együtt a játék valóban nagyon jó, mondhatni addiktív, mint az előző részei is (talán a 2-ik rész kivételével, de azért az sem volt rossz), olyannyira hogy szerintem 10 éve a Far Cry saga az FPS játékok high-end-je.. minden téren..!!! (kivéve a technológia).. egyszerűen zseniális... kár hogy ilyen primitív és profán dolgon csúszik, meg hogy biznisz, hogy az Nvdiával lepaktálva kartellelve, az Ubisoft egyszerűen csal a az extrém pszeudo hardverigénnyel és a tudatos AMD de-optimalizálással.... de minden más téren viszont csúcsok csúcsa! Lényegében az első ízig vérig puskás fps, ami mégis majdnem hogy RPG és kalandjáték is egyben... mindig zseniális grafikával és környezettel...A sztoriról meg felesleges értekezni, mert az majdnem minden játékban bugyuta és annyira nem is érdekel hogy mi az...
  • aru
    #15
    A többlet HW követelmény a garfika alapján valahogyan nincsen egyenes arányban az FC3-hoz képest.
  • Danecay
    #14
    Ugyanarról beszélünk, és a #3 hozzászólásban sem részletezte tobias88, hogy milyen TV-vel tesztelte milyen monitorral szemben. Ugyanakkor két ugyanazon évjáratú TV között is lehet képmegjelenítésben különbség, nem feltétlenül márka, sokkal inkább felszereltség, árfekvés alapján. Saját tapasztat alapján, vittem már vissza SAMSUNG TV-t LG javára képminőségre panaszkodva. Megjegyzem a 2 TV között volt 15000 Ft árkülönbség és néhány észrevehető kiló, amit valószínűleg nem egy pár tégla okozott hanem a beépített képfeldolgozásért felelős elektronika, szemben az olcsóbb fapados SAMSUNG-al. A leírtak természetesen nem a SAMSUNG ellen szólnak, csak a kategóriabéli különbségekről.
  • ugh
    #13
    "... Az összhatást tekintve a 3 éves tv-mnek pl sokal, észrevehetően szebb képe van mint a 7-8 éves LCD monitoromnak. "
    Ja de ott mindennel szarabb kepe lenne nem csak az fc3 al.
    Mivel regebbi gondolom tft a tvp meg ips.
    Nallam is szeb kepe van az egy eves olcsobb led-nek mint a 7 eves lcd-m nek. Viszont az elobbi gyors mozgastol keni a kepet szet mig az anno draga lcd-m nem.

    De o ezt irta:
    " (Persze pár utólagos effekttel, szóval ebben a tv is szerepet játszik)"
    Ami ful baromsag.
  • Marton95
    #12
    vááá én megrendeltem a Media webshopjából, annyira várom hogy megérkezzen, tuti pocsékbamegy az egész téliszünet, mert csak ezzel fogok játszani! :D
  • Danecay
    #11
    Szépen megfogalmazott és kifejtett vélemény :) Neked mely FPS-ek tetszenek?
  • Danecay
    #10
    Pedig a anno a FC3 nekem is szebbnek tűnt LCD tv-n. Nyilván nem egy LCD tv határozza meg alapvetően a képi világát a játéknak hanem sokkal inkább azon dolgok amiket Te is írtál de azért kijelző és kijelző között is van különbség. Az összhatást tekintve a 3 éves tv-mnek pl sokal, észrevehetően szebb képe van mint a 7-8 éves LCD monitoromnak.
  • ugh
    #9
    +1
    Akkor mar 2-en vagyunk.
  • ugh
    #8
    "..Grafikai résszel egyetértek. Led TV-n nézve egy egy szikláról tényleg nem lehet eldönteni, hogy valós vagy nem, annyira szép. (Persze pár utólagos effekttel, szóval ebben a tv is szerepet játszik) "

    Ekkora baromsagot irni.
    Milyen effektet tud egy tv ami a nem fotrealbol azt csinal?
    Anyam borogass.......................

    Az attol szep, hogy jo textura, normal map, spec map, stb, shader van rajta, meg viszonlyag jo szinvonalu a megvilagitas es a render.
    Az lcd tvdnek ehhez semmi koze szal jol atbasztak.

    Utoljára szerkesztette: ugh, 2014.12.08. 08:43:02
  • Evoluti0N
    #7
    lol
  • Ender Wiggin #6
    figyelembe véve, hogy a 3-as mekkora fos volt, ezt még akkor se, ha már csak 3,99 a Steamen...
  • gombabácsi
    #5
    alig várom hogy 10 dolcsi legyen steam-en
    :)
  • lostprophet
    #4
    "Ubisoft alaposan ráerősített általa a többjátékos módra, ezáltal a kampányt offline és online módban is elindíthatjuk, aminek következtében bárki csatlakozhat hozzánk, illetve mi is társulhatunk másokhoz egy kis kalandozás kedvéért."

    Aha, "ráerősített". Ha kooperatívban tolja az ember, a történet eltűnik és legfeljebb a helyőrségeket lehet foglalgatni, meg gyűjtögetni. Ezt inkább butításnak hívnám. 3-ban legalább volt normális kooperatív kampány elkülönítve.
    Másrészt a multiból kivették a DM és TDM lehetőségeket.
    Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2014.12.07. 12:25:51
  • tobias88
    #3
    Grafikai résszel egyetértek. Led TV-n nézve egy egy szikláról tényleg nem lehet eldönteni, hogy valós vagy nem, annyira szép. (Persze pár utólagos effekttel, szóval ebben a tv is szerepet játszik)
  • Alkenon
    #2
    Egyetértek. 52%-nál járok és iszonyatosan unalmas. Talán Hurk figurája,aki egyedi és megismételhetetlen :). A 3-ban legalább Vaas néha ki akart cseszni veled így vagy úgy, itt nincsenek rámenős "kisgonoszok" se. A minigame-ket is nagyon hiányolom.
  • SigS
    #1
    Aki a 3-at szerette, annak unalmas lesz. Szerintem sajnos kevesebb ötlet, újdonság szorult bele, max az elefánt-lovaglás jópofa lett. A drogos részek meg próbálták a 3. rész méltán híres "cannabis-felgyújtós" jelenetét űberelni...