6
  • Zombee
    #6
    Azért a cikkíró megint alkotott: "Ebből pedig egyenesen következik, hogy "mindenki" a Swing című magyar komédiára fog jegyet váltani." Na persze. A Lovagok háborújának meg ezek szerint volt első része is. :)
  • Zombee
    #5
    A Dumb és Dumber 2 az 1994-es film folytatása. 2003-ban készült egy előzményfilm más szereplőkkel, azt meg se néztem. Az eredeti jópofa ökörség volt.
  • Danecay
    #4
    A beillesztett kép sem valami bizalomgerjesztő. Messziről szaglik az üzleti része a dolognak a kiöregedő színészek részéről!
  • Narxis
    #3
    Torrentről jó lesz az ingyé. A hobbiton gondolkodom, hogy el kéne menni moziba.
  • Lapajka
    #2
    A Dumb és Dumber minden része ízléstelen gusztustalan baromság volt.... kb 5%-nyi jó poénnal és 95%-nyi fárasztó inkább siralmas és gyomorforgató mint sem vicces, gusztustalnakodással... Jim Carrey ellenpontozta valamelyeset ezt zsenialitásával és az úgy -ahogy nézhető kategóriába még befért (ellentétben sok más Carrey-filmmel, amik zseniálisak... sajnos nagyon nívón és rangon aluli neki ez a sorozat... nagy kár, hogy nem veszi észre ezt sem ő, sem a menedzsmentje...)
    Azonban ez a legutóbbi rész már egyszerűen, elég csak ha a plakátra ránézünk és rémisztő és kínkeserves... kiöregedett szottyadt lottyadt két vén hülye idiótáskodik... folytatva egy kritikán aluli igénytelen primitív ízléstelen infantilis kétrészes celluloid pazarlást... elkeserítő... nincs az a pénz amiért megnézzem...
  • Frank99
    #1
    ez erős?
    sztem harmat gyenge....