Kiszivárgott a Lumia 1030
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 930-nál meg brutálabb hardver miatt érezhetően gyorsabb a rendszer és az alkalmazások megnyitási sebessége meg a böngészés is, jóval szebb kijelző (920-am után többször nem vágyok IPS-re), jobb kamera. Glance hiánya nem zavar, a Onedrive előnyeit is kihasználom úgyhogy a bővíthetőség hiánya sem, meg ha nagyon muszáj rádugom gépre és áthelyezem a képeimet meg videóimat(bár erre még nem volt példa). De egyébként a 830 is egy nagyon jó kis telefon, nekem külsőre is bejön talán kicsit jobban is mint a 930. De szerintem nem veszi fel vele a versenyt a legtöbb szempontból. Leginkább attól függ kinek mely szempontok a fontosabbak, a 920 után én pl egy fokkal erősebb hardverre vágytam a gyorsaság miatt ezért a 830 kiesett mert nagyjából a 920 szintjén van.
Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2014.12.06. 14:41:47
Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2014.12.06. 14:41:47
Csak hogy a 830-nál Glance Screen is van meg meg microSD bővíthetőség.
Én elnéztem a glance hiányát pedig előtte 920-at használtam amibe volt. Abszolút nem hiányzik már. Nagyon jó telefon a 930.
Tobb helyen is kihoztak gyoztesnek az iPhone 6-tot, meg egy fotos,oldalon, mikozben az ugyanott levo direkt osszehasonlitasnal meg laikusoknak is nyilvanvalo a kulonbseg.
Nagyon jó hardver-szoftver optimalizálás kell majd ehhez az 50 megapixelhez!
Azt nem tudom viszont hogy jön fel példaként az iPhone6 "Sequoyah" hozzászólásában
nemcsak a Nokia kamera-képminőségéhez, de a Lenovo régebbi kiadásához sem ér fel!
Egyébként régebbi Sony-tól szállított CCD-vel szerelik az iPhone-okat nem piacvezető korántsem ezen a területen, a Sony a saját telefonjaiba jobb, újabb fejlesztéseket épít be!
Azt nem tudom viszont hogy jön fel példaként az iPhone6 "Sequoyah" hozzászólásában
nemcsak a Nokia kamera-képminőségéhez, de a Lenovo régebbi kiadásához sem ér fel!
Egyébként régebbi Sony-tól szállított CCD-vel szerelik az iPhone-okat nem piacvezető korántsem ezen a területen, a Sony a saját telefonjaiba jobb, újabb fejlesztéseket épít be!
Miután a Glance Screen kimaradt a 930-ból, így a 930 nálam is kimaradt.
Allitolag a kovetkezo nagy frissitescsomag javitja ezt a problemat.
Fontos kerdes, mert hiaba csinal sokkal jobb kepet mint az iPhone 6. Ha ilyen lassu, akkor osszessegeben nem biztos hogy jobb. (szerintem ezzel egyutt is jobb, de ez velemenyes)
Fontos kerdes, mert hiaba csinal sokkal jobb kepet mint az iPhone 6. Ha ilyen lassu, akkor osszessegeben nem biztos hogy jobb. (szerintem ezzel egyutt is jobb, de ez velemenyes)
remelem csinaltak valamit a feldolgozas sebessegevel, mert ha megint 2 mp-t kell varni egy kep elmentesere, akkor az egesz mehet a kukaba. nem is ertem minek noveltek meg tovabb a megapixeleket, ahelyett, hogy inkabb a kidudorodasra figyeltek volna.
Nem lesz benne xenon vaku? Mindegy is, ha ez lenne a végleges változat sem cserélném rá a 930-am, nem tetszik.