9
-
SirBubu #9 ezt komolyan mondom, nem hiszem el.
meg se jelenik az egyik rész, már tolják a másikat
biztos ennyire jó ez az AC? -
zsebninja #8 Nem csinálnak, már csináltak. Már 3 éve sz*r az Assassin's Creed, és azért az első rész sem volt valami nagy szám (bár szép volt, ez kétségtelen). Azaz már több részre lehet azt mondani, hogy rossz volt, mint amennyi jó volt. A sztorik sablonosak, a játékok bugosak, a küldetések primitívek. Egy tökéletesnek ígérkező saga lassú és módszeres kinyírása. A reklámban ígért élmény fényévekre van a valóságtól. Fényévekre.
Nem arról van szó, mint a hamburgernél, ahol a valóságban laposabb és kisebb a hamburger, hanem olyan, mintha valójában csak a mekis zacskót kapnád meg.
A Prince of persia sagánál is volt vergődése az UBInak a vége felé, de azok legalább játszhatók voltak, még ha gyengék is.
Utoljára szerkesztette: zsebninja, 2014.12.05. 18:51:54 -
Lapajka #7 Ez így már rétestészta sajnos... a mennyiség, a minőség rovására megy... kár érte... (az Unity is egy katasztrofális bughegy lett, pedig jó és szép játék lenne, ha nem adnák ki bizniszből kb félkészen, kiteszteletlenül - továbbá AMD ellenes szabotázs és csalás, lényegében bűncselekmény amit elkövet az Ubisoft és az Nvidia kartellezve!!!)... utólag már hiába a sok patch, meg a vígasztaló ajándék,. mindegy mennyi lett belőle eladva, ez már most kijelenthető: az Unity bukás..! Nos ha ezen a csapáson halad tovább az Ubisoft, borítékolható, hogy az Assassins Creed saga, eltűnik a süllyesztőben... én szóltam... ;) -
Gauge #6 Kell a pénz a következő hadjáratra:) (Erik, a vikingből..) -
Xaradruf #5 Mindenhol olvasom, hogy miért adják ki ilyen gyorsan a játékokat. Én is jobban örülnék neki, ha jobban fókuszálnának az egyes részekre. De ne felejtsétek el, hogy a játékokat külön fejlesztő csapatok csinálják, akik bár az Ubisoft utasításait követik és az Ubi nevét viselik, de a világ külön pontjain elhelyezkedő viszonylag nagy függetlenséggel rendelkező fejlesztőgárdák. A Unity-n is 4 évet dolgoztak összesen és a Victory-n is már 4 éve dolgoznak. Nem ott keresendő a hiba, hogy nem szánnak rá elég időt. Vagy a fejlesztőcsapatok nincsenek ellátva kellő forrással, vagy a kiadói utasítások nem jók. De 4 év egy játékra elég kellene, hogy legyen. -
#4 Könyörgöm, mi a fenének még egy új rész ilyen gyorsan? Tényleg kóllofgyutit csinálnak ebből a sorozatból, pedig valaha nagyon jó volt.
Egy biztos, én ezt passzolom. -
Ender Wiggin #3 na, nemsokára elérjük napjainkat. remélem, akkor végre abbahagyják ezt a kifulladt szart. -
#2 Tenchu érzés?
Akkor ez archiválva lesz! :-D -
#1 Magyarországon állítólag Assassin's Creed Orban Victory néven jön majd.