Íme az új Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt komolyan mondom, nem hiszem el.
meg se jelenik az egyik rész, már tolják a másikat
biztos ennyire jó ez az AC?
meg se jelenik az egyik rész, már tolják a másikat
biztos ennyire jó ez az AC?
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Nem csinálnak, már csináltak. Már 3 éve sz*r az Assassin's Creed, és azért az első rész sem volt valami nagy szám (bár szép volt, ez kétségtelen). Azaz már több részre lehet azt mondani, hogy rossz volt, mint amennyi jó volt. A sztorik sablonosak, a játékok bugosak, a küldetések primitívek. Egy tökéletesnek ígérkező saga lassú és módszeres kinyírása. A reklámban ígért élmény fényévekre van a valóságtól. Fényévekre.
http://www.youtube.com/embed/cnzICqAPRVY?t=16s
Nem arról van szó, mint a hamburgernél, ahol a valóságban laposabb és kisebb a hamburger, hanem olyan, mintha valójában csak a mekis zacskót kapnád meg.
A Prince of persia sagánál is volt vergődése az UBInak a vége felé, de azok legalább játszhatók voltak, még ha gyengék is.
Utoljára szerkesztette: zsebninja, 2014.12.05. 18:51:54
Nem arról van szó, mint a hamburgernél, ahol a valóságban laposabb és kisebb a hamburger, hanem olyan, mintha valójában csak a mekis zacskót kapnád meg.
A Prince of persia sagánál is volt vergődése az UBInak a vége felé, de azok legalább játszhatók voltak, még ha gyengék is.
Utoljára szerkesztette: zsebninja, 2014.12.05. 18:51:54
Ez így már rétestészta sajnos... a mennyiség, a minőség rovására megy... kár érte... (az Unity is egy katasztrofális bughegy lett, pedig jó és szép játék lenne, ha nem adnák ki bizniszből kb félkészen, kiteszteletlenül - továbbá AMD ellenes szabotázs és csalás, lényegében bűncselekmény amit elkövet az Ubisoft és az Nvidia kartellezve!!!)... utólag már hiába a sok patch, meg a vígasztaló ajándék,. mindegy mennyi lett belőle eladva, ez már most kijelenthető: az Unity bukás..! Nos ha ezen a csapáson halad tovább az Ubisoft, borítékolható, hogy az Assassins Creed saga, eltűnik a süllyesztőben... én szóltam... ;)
Kell a pénz a következő hadjáratra:) (Erik, a vikingből..)
Mindenhol olvasom, hogy miért adják ki ilyen gyorsan a játékokat. Én is jobban örülnék neki, ha jobban fókuszálnának az egyes részekre. De ne felejtsétek el, hogy a játékokat külön fejlesztő csapatok csinálják, akik bár az Ubisoft utasításait követik és az Ubi nevét viselik, de a világ külön pontjain elhelyezkedő viszonylag nagy függetlenséggel rendelkező fejlesztőgárdák. A Unity-n is 4 évet dolgoztak összesen és a Victory-n is már 4 éve dolgoznak. Nem ott keresendő a hiba, hogy nem szánnak rá elég időt. Vagy a fejlesztőcsapatok nincsenek ellátva kellő forrással, vagy a kiadói utasítások nem jók. De 4 év egy játékra elég kellene, hogy legyen.
Könyörgöm, mi a fenének még egy új rész ilyen gyorsan? Tényleg kóllofgyutit csinálnak ebből a sorozatból, pedig valaha nagyon jó volt.
Egy biztos, én ezt passzolom.
Egy biztos, én ezt passzolom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
na, nemsokára elérjük napjainkat. remélem, akkor végre abbahagyják ezt a kifulladt szart.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams