Sokkolni fog a The Walking Dead fináléja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az első évadig néztem. ahol bevonultak egy vírus kutató laborba, ami az égbe szökött. Aztán bepróbáltam a köv évadot, de már nem fogott meg. Elhiszem hogy van aki szereti, nekem is bejött az első, de utána... nem nekem való az a sok dráma meg gyilkolás meg együgyüség. De komolyan tegye mindenki a kezét a szívére... akkora idióták vannak ott, hogy tanítani kéne őket 😊
Az évadzáróra azért bekapcsolódok én is. S lehet még egy darát is bevállalok ha nem lesz más. Kíváncsi vagyok, hogy dara nélkül érthető lesz-e a vége. Majd megírom ide 😊
Az évadzáróra azért bekapcsolódok én is. S lehet még egy darát is bevállalok ha nem lesz más. Kíváncsi vagyok, hogy dara nélkül érthető lesz-e a vége. Majd megírom ide 😊
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Huu latom megkopott mar az 1. evad (ami 6 resz volt) emleke. Kis frissites: Kivel dugott a zsaru felesege? Miert csalta meg az asszony? Csaladi problemak orrba-szajba (nem beszelve a zsenialis huzasrol, hogy hova gyuljunk ossze, mint tulelok? Az erdobe, mert a faktol es az aljnovenyzettol szart se latni..Nyilvan egyikojuk sem latott meg erodot, nem tanult tortenelmet a szekertaborokrol, sot meg altalanos strategiai erzekuk sem volt meg a masik rendornek sem..) A rasszista redneckrol nem is beszelve..masik zsenialis huzas...2 kezen meg tudja szamolni hany elo embert ismer, de azert marad kokemeny radikalis rasszista..aham...ertem en, hogy eljenek a szterotipiak es nem kedvelik a texasiakat. de azert ennyire?
Apam te durvan komoly alkoholista lehetsz vagy valami gond lehet a huzalozassal.
Volt benne szex jelenet (biztos valahol) bar egyet se tudnek felidezni, mert rohadtul nem ez ragad meg a film kapcsan senkibe aki epeszu (legalabbis aki nem egy kihezet felnotas nekrofil.) <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: ugh, 2014.12.01. 11:15:52
Volt benne szex jelenet (biztos valahol) bar egyet se tudnek felidezni, mert rohadtul nem ez ragad meg a film kapcsan senkibe aki epeszu (legalabbis aki nem egy kihezet felnotas nekrofil.) <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: ugh, 2014.12.01. 11:15:52
Haver akkor te is sokat nézhetted a sorozatot, mert nem arról szol hogy ki kivel dugott.
Hu, hat ezt pont a Walking Dead kapcsan nem kellet volna..Nem nezem, mert az 1. evad epp elegge kinzo volt, de masrol sem szolt, mint ki kivel dugott a tulelok kozul..
nem értem miért sír. mindig van kaja, benzin és jó nők. ahogy kb minden zombifilmben.
ja és a legfontosabb: nem kell dolgozni
😊
ja és a legfontosabb: nem kell dolgozni
😊
Ha értelmes ember volnál és végig néztél volna egy évadot is, akkor talán felfogtad volna,hogy ez a sorozat nem csak a gyilkolásról szól...nagyon nem.
De tudod mit, nem kell ,hogy tetszen neked,ne nézd,ennyi. A másik meg,hogy nem mindenki a barátok közt féle bamba-bámulás nyáladzásig sorozatokat kedveli,vagy az agyament nevetgélős marhaságokat. Ha neked ez a színvonalad meg a valóvilág féle szenny akkor nézzed ezeket! Én nem foglak megszólni érte, ígérem. 😊 Csak hülyeségeket ne írjál már.
De tudod mit, nem kell ,hogy tetszen neked,ne nézd,ennyi. A másik meg,hogy nem mindenki a barátok közt féle bamba-bámulás nyáladzásig sorozatokat kedveli,vagy az agyament nevetgélős marhaságokat. Ha neked ez a színvonalad meg a valóvilág féle szenny akkor nézzed ezeket! Én nem foglak megszólni érte, ígérem. 😊 Csak hülyeségeket ne írjál már.
El. Psy. Congroo.
jajj már, persze. rohadt megható már x. éve, hogy csak gyilkolnak, gyilkolnak, gyilkolnak...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams