1
Joe Dever's Lone Wolf HD Remastered
  • nxs
    #1
    Ha nem lenne a rlslog (miket nézek én gonosz,gazember,hupákolós) sose tudom meg,hogy létezik a játék,nem próbálom ki,nem veszem meg.

    Na de mi is ez?
    Talán egy könyv amit a játékos ír,vagy körökre osztott harcrendszerrel megáldott RPG,esetleg mobile QTE játék? Mindhárom,valahol az arany középúton. Olvassuk a "könyvet" ami választások elé állít,ha harcolni akarunk harcolni fogunk és a könyvünkbe is ennek a történetnek a leírása kerül bele,aki inkább a tetőn lopakodna az feltöri a hátsó ajtó zárját,felmászik a létrán...amit onnan látunk azt készen kapjuk,pár oldal olvasmány a csontig hatoló hidegről,vér szagáról a levegőben és persze a szemben lévő rozoga viskóról amit félig felgyújtottak. Nincsen CGI átvezető csak pár rajz a könyvünk lapjain,helyette megkapjuk az ember által alkotott legjobb grafikus motort...a képzeletünket.

    A harcokat azért már 3D-ben prezentálják a kornak megfelelően tálalva. Körökre osztott rendszerben tudunk támadni,varázsolni,tárgyakat használni,stb. Itt jönnek be a "tapitelefonos" QTE-ek,ha combozunk egérrel kell 360as kört rajzolni,jókor kattintani,stb. Természetesen nem csak hadakozni kell,vannak "eventek" is,zárnyitós minigame,QTE sziklamászás,stb.

    FIGYELEM : Aki nem olvas magabiztosan az 5 nyelv valamelyikén (angol,francia,német,olasz,spanyol) az ne is próbálkozzon a játékkal. Mivel 90%-ban írott formában kapjuk az ingereket,így szövegértés nélkül a fantáziánk nem fog beindulni és a történetből sem fogunk érteni egy kukkot se.

    Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a fantasy könyveket,és belefér neki a sok egérráncigálós QTE. Az ára is barátinak mondható ~4k Huf.

    Steam : http://store.steampowered.com/app/279440/
    Utoljára szerkesztette: nxs, 2014.11.28. 23:28:59