8
  • NEXUS6
    #8
    Amúgy a DNS-re sokkal inkább a kemény kozmikus sugáráz a legveszélyesebb. Egy pár perces rakéta út csak azt bizonyítja be hogy a bolygóba történő becsapódást jelentős része túléli. A pánspermmia elmélet szerint ezt megelőző néhány ezer/millió éves vándorlást viszont elég csekély mennyiség, valszeg zéró % vészeli át működőképesen.
  • Archenemy
    #7
    http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyes-ketely

    Meg hát az élet az egy dolog, egy értelmes civilizáció meg egy másik.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Fermi-paradoxon

    ehh tényleg meg kéne írni előre a leggyakoribb hsz-eket, hogy csak be kelljen másolni, uncsi mindig ugyanazokat leírni
  • Pares
    #6
    Ha a Földön alakult ki, akkor máshol is kifejlődhetett, ha meg az űrből jött, akkor máshová is megérkezhetett... Nem hiszek a "véletlenben", tekintve az univerzumban uralkodó méreteket, a galaxisok, csillagok és bolygót mennyiségét, egyszerűen kizártnak tartom, hogy a Föld egyedi lenne...
  • Euro
    #5
    Más. Más. Más... :)
  • halgatyó
    #4
    Ez nem cáfolja az evoluciot.
    Más: Egyáltalán nem biztos, hogy a csavarfejek alatti hézagok is 1000 fokra melegedtek.
    Ahhoz, hogy DNS hőállóságát vizsgálják, nem kell rakéta. Egy laboratóriumi kemence is megteszi, ami sokkal olcsóbb.
    Más. A DNS önmagában még nem működik. Ha jól értem, akkor a visszatérő DNS molekulákat valami bonyolult kütyüvel belepasszírozták működő sejtekbe.
  • verge175
    #3
    Ez tenyleg meglepo, de attol meg nyugodtan agyaljanak tovabb azon, hogy hogyan alakult ki az elet, mert a panspermia elmelet semmire se valasz. Csak atteszi az elet kialakulasanak a problemajat mashova.
  • emberz
    #2
    Ez mennyiben cáfolja az evolúció elméletét? Semennyiben, nesze neked szerencsétlen. Pont az a lényeg, hogy nem kell semmiféle isten sem az élethez, sem a teremtéshez, csak az ilyen dolgok felfogásához szükségeltetik egy bizonyos értelmi szint, amit a legtöbben nem teljesítenek. Ezek szerint te sem.
  • Moondom
    #1
    Nesze neked evolúció!!!