8
-
boond #8 Adópokol mi? Inkább paradicsom... Nem hiába mennek oda cégek/multicégek, egész euból, és máshonnan is...
SirBubu, senki nem fog idegennyelven beszélni emiatt ne aggódjál... (nem tudom ezt komolyan gondoltad-e de ha igen akkor ott nagyon nagy gondok vannak)
Utoljára szerkesztette: boond, 2014.11.30. 13:36:39 -
SirBubu #7 meg az is bizonyítja, hogy mekkora hülyék ezek, hogy elfelejtették, hogy errefelé elég kevesen beszélnek luxemburgiul
senki egy büdös szót nem fog érteni a műsoraikból (mondjuk pont annyit is érnek) -
SirBubu #6 pont Luxemburgba? úgy hallottam, az ott egy valóságos adópokol. hülyék ezek -
1JaegeR1 #5 Pontosan így van. Most pedig továbbállnak Luxemburgba, mert ott még Romániánál is kedvezőbbek a körülmények. -
Ragnaar #4 Ha jól tudom Romániába került bejegyzésre a magyar RTL a kedvezőbb költségviszonyok miatt... -
#3 A mi szempontunkból lényegtelen a dolog. Annyi változik, hogy ami eddig Romániához kötötte ezeket a csatornákat, az most luxemburgi lesz. Azt mondjuk nem vágom, mi köze volt magyarországi csatornákhoz a román médiahatóságnak, ezekre is kitérhetnének igazán az ilyen cikkek, mert szerintem ezzel sokan nincsenek tisztában. -
adler741 #2 De ott is sugározzák itt egyet se. -
bmw #1 Luxemburg.... aha... hm... ertheto.....