17
  • Kalash17
    #17
    Sziasztok!Valaki tudja hol lehet letölteni a film harmadik epizódjához ( A kiválasztott) Magyar nyelvű feliratot?Előre is köszi
  • Fratello
    #16
    Még szerencse hogy az első könyvben semmiféle szerelmi vergődés nincs... Sőt, pontosan arról szól hogy mennyire meg lehet vezetni egy "valóságsó" nézőit azzal, hogy kamu szerelmi drámát színészkedsz össze nekik, hogy cserébe rád szavazzanak (pont mint a valódi valóságsók nagy részében)... A film pont ettől szar, mert ott ez valahogy "kifelejtődött", és maradt a nyáladzás...
  • SirBubu
    #15
    az orvos bátorító szavai a páciensnek: "Már ne kezdjen bele a Háború és békébe." :DD

    (szerk.) azt meg már csak mint magánvélemény teszem hozzá, hogy a Nyomorultakba se. mondjuk abba makkegészségesen se
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.29. 10:49:33
  • SirBubu
    #14
    örömmel olvasom, hogy vannak még rajtam kívül is olyanok, akik szerint ez az egész éhezős sztori úgy szar, ahogy van

    ha nem olvastam volna ilyeneket itt, be se merek írni, mert tartok tőle, hogy bannolásügyileg már így is rezeg nálam a léc (pedig próbálom én magam moderálni, csak nem mindig sikerül)

    meg aztán amúgy se akarok én minden jónak az elrontója lenni, amint azt egy másik topikban már megkaptam valakitől
  • CairoJack
    #13
    Ugyan már, srácok, nem értitek a lényeget. A könyv 12 éveseknek készült, a filmekben meg lehet csodálni JL idomait. Ennyi bőven elég egy kis (kevéssé minőségi) szórakozáshoz.
    Aki komoly művet akar, essen neki a Háború és békének. :)
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.11.28. 10:15:03
  • Sir Quno Jedi
    #12
    Jah, hát nő a szerencsétlen, mit vársz tőle. Ordas faszságokkal van teli végig. Ettől függetlenül mesének/fentezinek/nagyonbutascifinek elmegy. Még akár szórakoztató is. Meglátjuk a végét. Mert ez a rész szar volt eddig.
  • Ender Wiggin #11
    a szerző egy teljességgel tehetségtelen ember. a hiteltelen társadalomleírást megmentette a szerelmi vergődés és az arénák leírása az első két könyvben, de a harmadikban már túl sokat markolt. a könyv is borzasztóan gyenge. az sem menti, hogy a "beavatott" sok szempontból még ennél a silány történetnél is ótvarabb.
    míg sok tehetséges író a nagy áttörésre vár, ami adott esetben csak egy kiadó érdeklődésének felkeltése, addig, aki ma tinilányos regényt ír, abból azonnal milliomos lesz amerikában.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.11.27. 16:44:10
  • CairoJack
    #10
    Még nem láttam ezt a filmet, de még úgy egy évig nem is fogom megnézni szvsz. Majd együtt az utolsó résszel. Szerintem felesleges és hiba volt két részre szedni az eredeti regényt. (Vagy legalább ne lenne a 2 film között 1 év).
    Mindhárom könyvet olvastam, és a 3. rész könyvben is unalmas volt jó sokáig, aztán mikor beindult, teljes hiteltelenségbe fordult, ráadásul (szerintem/számomra) minden idők egyik legborzalmasabb befejezését is megkaptuk. Gyakorlatilag minden létező szempontból. Szomorú is, hiteltelen is. Ennyi erővel már inkább halt volna meg mindenki, mint a Hamlet-ben, még az is jobb végkifejlet lett volna.
    Azért a film várós, főleg JL miatt.
  • verge175
    #9
    Endike, te nyomorult kis buzi :D
  • karajjj
    #8
    Első részt anno megnéztem, nem volt rossz film, szódával elmegy kategória, de felejthető. Másodikba pár hete futottam bele az RTL-en, félig-meddig megnéztem, kezdett érdekelni, úgyhogy másnap megnéztem az elejétől a végéig, már izgalmasabb volt az elsőnél, de csak a polgárháborús/lázadós szál miatt, ezzel adtak a dolognak mélységet is. Úgy vagyok vele, hogy vártam a harmadik részt, hogy igazából ez alapján majd eldöntöm, hogy jó-e vagy sem a sztori, de még egy év kell hozzá sajnos, mert ez nem volt rossz, de...
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.11.27. 12:03:29
  • gombabácsi
    #7
    usa éhezők: szépek, tökéletes testűek, jóllakottak :D
  • Sir Quno Jedi
    #6
    Mink moziban néztük és az angol verzát. Namost itt is 99%-ban lányok voltak és meglehetősen kiskorúak is. Ez nekik van írva, by a woman.
  • IMYke2.0.0.0
    #5
    Nem mi vagyunk a célcsoport. Mi már véneknek, és kevésbé formálhatóknak számítunk a filmiparnak.
    A pelyhedző szakállú pisisek (is), és a miteszeres lánykák (is) viszont két pofira nyalják az ilyet.
    Teszem hozzá: sajnos.
  • Molnibalage
    #4
    Hát, tisztes iparosmunka, semmi több, de összességében annyira dögunalmas volt, hogy még letorrentezni sem érte meg egyiket sem, hogy megnézemm, mennyire toltál el a szinkront...

    Az ÉV széria első részét láttam, az elég is volt. Zskat a köbön. Vicc, hogy ezt kajálják a népek...
  • van20
    #3
    Olvasmányélményeink alapján? De hát a könyvek is egyre gyengébbek lettek!
  • mortep
    #2
    A cikk első szakaszát olvasva pont arra gontoltam, amit az utolsóban javasol, vagyis majd a 4. résszel együtt megnézem... Sajnos ez várható volt.
    Utoljára szerkesztette: mortep, 2014.11.27. 08:50:51
  • Prof William
    #1
    . (Hasonló sors vár majd A beavatott-szériára, de például A bosszúállókra is, A hobbit pedig halmozottan műveli az elhangzottakat.)

    Merem remélni hogy a Marvel azért profibban fogja venni ezt az akadályt, valamint a Hobbit 1-2 minden volt csak unalmas nem...