29
-
W B #29 Filmben nem csak egy utalás van. Plusz tudni kell, hogy film kanon a The Game, mi ezt még jobban kibontja.
Sőt mondok egy még faszábbat. A szigetet a film univerzumában is lenappalmozták. És jelenlegi infók szerint a filmben bent lesz az első rész T.rex-e élve. Ami baromi nagy farokság, miután hamuvá perzselték az egész szigetet.
Ez a film olyan mint a Prometheus. Nincs létjogosultsága, mer csak megerőszakolja az univerzumot. -
stremix #28 "...se gallérra se köpésre nincs bizonyíték. Egy hamis képet valósnak mondani?..."
A filmben csak egyetlen utalás van h béka dns-t használtak a genetikai hézagok kitöltésére. A könyvben világosan le van írva h ezek a dínók NEM igaziak, csak hibridek mert nincs meg a teljes dns térképük. Mások lettek és azt senki sem tudja h milyenek az igaziak. -
W B #27 Mész a sültcsirke mellé a sütőbe!
(mé' nincsenek itt hangulat jelek?) -
Archenemy #26 Azt hittem, hogy már a videó is elég vicces, de ez a komolykodó HSZ azért űbereli :) -
W B #25 Nem tudósok tehetnek arról, hogy a dínók tollasak. Plusz, ha konyítanál kicsit is a témához tudnád, hogy már 7 éve ki kellet volna mondani azt, hogy minden dínó tollas lehetett. Erre pedig idén sikerült ezt elismerniük. Tudósok pont, hogy „tutyimutyik”. Hét éve kellet volna ott tartani őslénytanban, ahol most. Nem mellesleg a videó elég trágya. Plusz a JP Dilophosaurus mint… könyörgöm, se gallérra se köpésre nincs bizonyíték. Egy hamis képet valósnak mondani?
Ez a videó egy tudatlan vérpisti fröcsögés. Te is ez lennél?
Ja és madarak dínók. Akkor most legyen pucér és pikkelyes az összes madár? -
Archenemy #24 "A másik... 2014-ben tollatlan tollas dínók!?"
DINOSAURS ARE GREEN... AND F U!
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2014.11.27. 19:10:59 -
#23 Sci-fi persze. Hát kb mint a legutolsó Zs-kat zombifilm, mert ugye csak valami istenverte vírustól zombulnak meg az emberek, kutyák macskák, amit a tudósok tenyésztettek ki, vagy fedeztek fel, vagy akármi. De szóval közük van a tudósokhoz és kész, és ettől aztán értelemszerűen tudományos nem!? Értem!?
Na akinek meg még nem világos annak itt van egy kis oktató videó:
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2014.11.27. 18:01:06 -
Ragnaar #22 Részemről nincs akkora elvárás sztorit illetően mint mondjuk egy Prometheus esetében. Legyen látványos és szórakoztató. -
Zoliz #21 Szánalmasan gusztusatalan ez a videö. Xar CGI, bár a Hobbit is elmegy kategória a Jurrassic World is az lesz vagy alatta. Egy színészt se ismerek a felsoroltakból, honnan jöttek a Való Világból? :D -
W B #20 Dokumentum filmek is hasonló kaliberűek mint ez. Csak némelyikben ügyelnek kicsit jobban a valóságosságra. -
Katalizátor #19 Azért érezzük már a "fikció" és "fantázia" közötti különbséget! Oké, hogy fikció, de a "science" hol marad? Igenis fontos! Ez nem Star Wars, ami inkább fantasy, hanem sci-fi. Akkoriban Spielberg is kissé kudarcként élte meg, hogy a filmje kijövetele után bizonyosodott be, hogy a velociraptorok tollasok voltak. Az új rendezők, meg inkább leszarják, csak hasonlítson a régihez...
Persze nem mondom, hogy szar lesz, de a Jurassic Park mindig is sci-fi volt, nem csak állatok elől menekülősdi. -
zetortraktor #18 Valamit nagyon benéztél. Köze nincs? Ott a cím, benne a dinók, az a bizonyos karakter, stb. (Ha reboot lenne, akkor lenne csak igazán köze, hiszen akkor kábé arról is szólna, mint az eredeti, de ez folytatás.) -
#17 ennek semmi köze az előző háromhoz.. ez egy fos reboot.. ne keressétek a fonalat... -
#16 Egyetértek az előttem szólókkal, ha dokumentum filmet akarsz nézni arra ott van a BBC :) -
who am I 7 #15 nem akarlak elkeseríteni, de ez egy fikció egy szórakoztatni akaró film, az arra fogékonyakat, ki a kistökömet érdekli, h egy fikcióban baciszaurusokat is csinálnak? hibrideket? és? akkor mi van? nem fér bele egy fikcióba? de qvára belefér és nem is tűnik gagyinak a film, vszínű meg is lesz szépen nézve 3d-ben, 1x mindenképp. -
bmw #14 Akkor nem nezed meg, ennyi..... -
#13 De azt ugye tudjátok, hogy ez csak egy film, ez mind a valóságban nem létezik!?
„Meg kell őket ölni, és azért is kapok jutalmat” – Nikkó, 8 éves
Neked 8? Beszélgess a gyerekeddel, hogy a játék nem valóság!
Mert ugye a 8 éves Nikkónak ez már ez lejött, csak a szüleinek nem.
XD -
Etinger #12 Ez egy paradoxon valóban :) Mert vagy a film lesz gyenge, és ezért nem sikerült elég hangulatosra a trailer, mert ebből kellett kihozni valamit... Vagy épp nem a legjobb pillanatait sikerült a filmnek a trailerbe gyömöszölni, és akkor a film még akár jó is lehet. Remélem érthetően fogalmaztam ;) -
W B #11 Najo. Első rész Nublaron játszódott. Másik kettő a Sornán! A Spinosaurus meg már akkor se volt reális.
Nublart jó eséllyel lenapalmozták. Ha nem, akkor is az InGen kipucolta a helyet. A másik... 2014-ben tollatlan tollas dínók!? Ennyire retardált baromnak nézik az embereket? De hát, sokan zabálják is ezt a kakit.
Hibrid dínók? Már a béka DNS pótlás is hibridség. Ja és nem megy a park, unalmas? Akkor hibridet kell csinálni? THERIZINOSAURUS! Nesztek egy látványos faj. Vagy a többi faj ami ott rohangál a Sornán.
Ez a film egy siralmas sírba való szutykos szotyadék. Már most látszik. -
Dewri #10 Mondjuk aki látta a Transformers 4-et, annak az elején volt egy kis dínózás és az bizony nem gyengén nézett ki! Ha úgy megcsinálnák itt is a látványt, az nem lenne rossz, bár nekem nincs bajom ezzel se amit a tréler mutatott. A régi szereplők persze hiányoznak majd... -
#9 Sőt az első rész óta nem igazán tudjuk, h mi volt a szigeten, a lepukkantság a másik szigetre vonatkozik, amit egy vihar pusztított el és azért vannak szabadon az állatok. Sőt a harmadik részben egy újságíró kérdezi is Alant-hogy "ha a kormány eldönti mi legyen a második szigettel..."-tehát az elsőt már akkor is próbálhatták újraépíteni. Én mindenképp várom. -
tomboy013 #8 "Aztán lehet ez picit pontatlan fogalmazás, mert a trailer jó, csak a film a gyenge... " :) -
Etinger #7 A trailert húztuk le, nem a filmet, az még akár jó is lehet, csak az előjelek nem az igaziak. -
tomboy013 #6 Gratulálok ismét mindenkinek ali egy olyan filmet fikáz le ami még meg sem jelent, SG szint ;)
Én várom a filmet, remélem jó lesz de ez majd iderül jövőre.
Annyit még hozzátennék, hogy nagyjából 15 évvel később(ami ugye a 3. és 4. rész között eltelt időben) változhatnak még dolgok ;) Egy kicsit tessék gondolkodni is mielőtt badarságokat írunk, ilyen "erre most hip-hop uralják a káoszt" megjegyzésekre gondoltam. Több mint 10 év alatt azért változhat ám a világ a valóságban is, sőt változik is. -
#5 Csatlakozom az előttem szólókhoz.
A vérengző dinók sztereotípiáját el lehet-e adni AA kategoriás filmnek manapság? Jön a sikítás, meg a futkosás?
Hát nem!
Ha a CGI, vagy a karakterek olyanok lennének, akkor talán még le lehet erőltetni a tisztelt nagyérdemű torkán. De ez ma már édeskevés. Ide ribút köll!
Nolan behozott valami filósabb, kicsit realizálósabb szemléletet ebbe a műfaj tartományba is, na ha most ezekután ezt a trendet figyelmen kívül hagyva, a 20 évvel ezelötti egydimenziós, hullámpapírból kivágott figurákhoz hasonlító szereplős, plusz avittos látványt hozzárakó produkcióval próbálkozik a tisztelt alkotó gárda, akkor kérem magukra vessenek.
Mert az eddigiek alapján egyből lehetne DVD-n kiadni szerintem, mint ahogy azt Brúsz Willisz mester is teszi a filmjeivel. Akkor legalább nincs csalódás.
XD -
Ender Wiggin #4 Ez a sztori lehetséges, csak a a baj, hogy volt egy JP 3 is, amiben tök lepukkant és magára maradt a park, ahol már nem a T-Rex az úr, hanem egy még nagyobb szörny, de erre most van egy még-még-még nagyobb, ami egy hibrid :-D Komoly írói tehetség. Mintha a Collins/Meyer/Mead-trió írta volna.... -
torreadorz #3 Valahol azt olvastam, hogy a sztori pont az hogy már vagy 10 éve megy a park és unják az emberek mert elmúlt a varázs (tehát nem most nyilik meg).
És ezért kezdenek el módosított dinoszauruszokat gyártani hogy fellendítsék az érdeklődést ismét.
De lehet hogy tévedek. -
Ender Wiggin #2 nem tudok más szót, csak a azt, hogy szánalmas, arra, hogy megint a legtöbb, amit az írók ki tudtak hozni a véletlenszerű sztorigenerátorból, hogy HIBRID.
és persze legyen benne inkább a mai trendnek megfelelő divatszínész és színésznő, és még véletlenül se senki a régi filmekből. szerintem sem üt ez már, a CGI semmivel sem jobb, mint 20 éve, azt meg ki hiszi el, hogy pár éve teljesen lepukkant a park, minden dzsumbuj és szabadon futkároznak meg repülnek a bazi nagy dínók, erre most hip-hop uralják a káoszt (amit malcolm szerint nem lehet uralni) és megnyílik megint...áááááá, de szar. -
Etinger #1 Tisztában vagyok vele, hogy ha kritikát fogalmaz meg az SG-n egy cím, akkor alapból mindenki szeret neki mostanság ellentmondani. Én nem szerettem volna most beállni a sorba, de mégis azt kell mondjam, hogy NEM, NEM SIKERÜLT JÓL!
Aztán lehet ez picit pontatlan fogalmazás, mert a trailer jó, csak a film a gyenge, és ezt hozták össze.. Ezen lehet vitatkozni.. A CGI egyelőre nem versenyképes - gondolom nem végleges -, a történet ezzel a kalandparkkal, gyerekekkel (tudom az első is hasonló volt) számomra nagyon harmatos, ahogy a rendező személye (2. komolyabb rendezése) sem biztosíték semmire.
A dolog mégis inkább ott bukik, hogy valahogy így 2014-ben már nem üt akkorát ez az egész, és a nosztalgikus hangulat nekem meg nem jött elő. Ezt sajnálom is.. de majd talán jövőre a moziban rám cáfolnak.