9
-
ledon #9 Nekem Xiaomi Note-m van. Sok telefon megfordult a kezeim között, de ennél megbízhatóbb és jobb készülék még soha. 50k körül rendeltem Kínából, messze alázza a több-százezer forintos szuper-übernek titulált menő márkákat. Közel egy hónapja nem indítottam újra, akkor is csak azért, mert frissített romot tettem fel. Nem fagy, nem akad, teszi a dolgát nap nap után. Én elégedett vagyok vele. Mobil iparban dolgoztam, és igen, igazuk van 80-200$ összköltségű telefonokat (ebben a fejlesztés is benne van) árulnak 500-1000 $ vagy euróért. Itt az ideje, hogy valaki nyakon csapja őket. Reméljük, hogy nem kebelezik be, mint a Huaway-t, mert az is így kezdte. -
#8 PL? .. -
#7 A megbízhatóságról vannak adatok? -
citkar #6 Tévedés, rendes magyarországi garanciával, "fehéren" kaphatóak Xiaomi készülékek. Például az Edigitalban is:
Xiaomi Mi3
Utoljára szerkesztette: citkar, 2014.11.26. 19:12:31 -
Cat #5 "egymás hátára nyílnak a webshopok"
Mind szürkeimport. -
codaco #4 Ebben is van backdoor gyárilag? -
rajen77 #3 Azé mutasson már valaki hasonló telefont mint a Xiaomi Mi3. Abban a modellben van a legnagyobb innováció, a többi kísértetiesen hasonlít valamelyik másikra ;) Egyébként hazánkban is nagyon elterjedt márka, csak a cikk író ennek sem nézett utána, egymás hátára nyílnak a webshopok. Persze hála a MIUI Magyarország lelkes csapatának, akik a magyar nyelvet biztosítják hétről-hétre!!!
Utoljára szerkesztette: rajen77, 2014.11.26. 13:53:25 -
#2 Kínában innováció :)
Biztos erre gondoltak... -
#1 Érdekes, szerintem meg már rég kint vannak a nemzetközi piacon, nem is kicsit.
Ahogy néztem a visszajelzéseket, iszonyat mennyiséget adtak el pl oroszoknak, meg spanyoloknak is online.
És mióta van Eu központjuk, már a vámmal sincs gond.
Sőt már a speedshop-ban is forgalmazzák 100 alatt.