A The Expendables 4 készítői végre nem lesznek gyávák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az imdb-n ezeknek a filmeknek az adatlapján csak akkor látszik, ha a see full cast-ra kattintasz, az első 20 szereplőbe csak egynél fért. Nem is értem, hogy kapott ilyen szerepet, mint a Feláldozhatók.
Miért baj, ha nem írnak ki egy főszereplőt? Ez nem egy komoly akciófilm. Inkább a főgonoszt erősítsék, azon az oldalon kevesen vannak. Az elsőben kimondottan súlytalan volt, szerencsére Van Damme karaktere már elég jó genyó volt, Mel Gibsont még nem láttam.
Miért baj, ha nem írnak ki egy főszereplőt? Ez nem egy komoly akciófilm. Inkább a főgonoszt erősítsék, azon az oldalon kevesen vannak. Az elsőben kimondottan súlytalan volt, szerencsére Van Damme karaktere már elég jó genyó volt, Mel Gibsont még nem láttam.
Na ne! Most tényleg komolyan kéne venni egy olyan embert aki néhány videófilmben, meg 1-2 dzs kategóriás alkotásban olyan szerepeket játszott, mint a 26. rossz fiú, akit a film egyik jelenetében 5 másodperc után lelőttek?
Ennyi erővel mindenki karakteres mellékszereplő, akit bármilyen filmben 5 másodpercig mutatnak a háttérben
Ennyi erővel mindenki karakteres mellékszereplő, akit bármilyen filmben 5 másodpercig mutatnak a háttérben
2008 A Skorpiókirály 2. – Harcos születik
2007 Kegyenc fegyenc
2006 Legyőzhetetlen
2005 Halálod napja
2003 Bölcsőd lesz a koporsód
ugyan egyik sem kultfilm, de egyet leszmítva ahol csak cameozott, mindenhol karakteres mellékszereplő volt....
2007 Kegyenc fegyenc
2006 Legyőzhetetlen
2005 Halálod napja
2003 Bölcsőd lesz a koporsód
ugyan egyik sem kultfilm, de egyet leszmítva ahol csak cameozott, mindenhol karakteres mellékszereplő volt....
Az első két rész jó volt, a harmadik béna.
Lehetne akár negyedik is, de kevesebb (ámde jobban kidolgozott) főszereplővel, jobb sztorival és karakteres főellenséggel.
Lehetne akár negyedik is, de kevesebb (ámde jobban kidolgozott) főszereplővel, jobb sztorival és karakteres főellenséggel.
Én eddig az egészet láttam de nekem tetszett, olyan egyszerű de mégis nekem bejön, a kedvenc szereplőm Statham tőlem ha Stallone véletlenül nem figyel oda és a fő ellenség lelőné akkor ez film de tényleg jól jönne ha valamelyik kemény csávó meghalna. Travolta tényleg kell rossz fiúnak......
No, akkor sorold gyorsan milyen kultfilmekben játszott ? Mert nekem most egy sem jut eszembe. Hidegen hagy, hogy mondjuk MMA-ban mekkora arc - ha ugyan erre utaltál. Mert, hogy az Ex. előtt ember nem volt, aki ismerte volna mint színész, az hótziher. Ki ne találd már, hogy a filmes világban neve van, vagy hogy egy napon említhető Stallonéval, Schwarzival vagy akár Lundgrennel.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.11.25. 15:26:45
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.11.25. 15:26:45
Randy Couture ismeretlen???? neked lehet,nezz utana mielott irsz valamit
Pl. azt a Randy Couture nevű ismeretlen és érdektelen figurát nyugodtan kiírhatják felőlem. Schwarzit és a többi 5 perces szereplőt sem látom értelmét erőltetni. Behoznak egy csomó nevet, hogy elmondhassák, hogy ő is meg ő is benne lesz, de csak egy értelmetlen katyvasz kerekedik ki az egészből. Kicsit ahhoz hasonlít, mint amikor egy verekedős játékot megfilmesítenek, és mindenáron bele akarják rakni, mind a 15 karaktert.
hát az a fiatal bagázs úgy ahogy van elhullhatna a 4. részben... szerintem senkinek sem hiányoznának... amúgy főgenyának travolta kellene... szeirntem, de lehetne két főgenya is pl...
Szerintem meg totál unalmas már, hogy egy-egy filmnek 5-6 része is készül, lassan olyan moziba járni, mintha sorozatot nézne az ember. Jó volt az alapötlet, hogy csináljunk egy a 80-as évek fénykorára hajazó akciófilmet, de évente elsütni ezt a poént már nem ér.
És miközben ezt írom, a szemem sarkból már látok egy cikket a Rambo 5-ről...
És miközben ezt írom, a szemem sarkból már látok egy cikket a Rambo 5-ről...
Köszönjük Emese.
Nem kell feltétlenül meghalniuk, de legalább legyen rajtuk egy karcolás, kerüljenek intenzívosztályra, mittudomén. Esetleg abból a fiatalokból álló bagázsból el is patkolhatott volna valaki. 😄
És ne legyen PG-13-as...
És ne legyen PG-13-as...
uristen ekkora fos filmet nem kene mar erotetni az elso resz oke, de a tobbi az eroltetett fos...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
kurt russel is benne lehetne a lorenzo lamas az viszont már túlzás 😄
Kötődnek a főszereplőkhöz? Kis tévedésben van XD
Én Nic Caget szeretném, baromi jó rosszfiú lenne bele 😄
Én Nic Caget szeretném, baromi jó rosszfiú lenne bele 😄
Remélem ezúttal lesznek benne a másodikhoz hasonló poénok, illetve nem 13-as korhatárral adják majd... Szereplőnek meg jöhetne Steven Seagal, Michael Dudikoff, Lorenzo Lamas...😊