4 részben filmesítenék meg Stephen King egyik leghosszabb könyvét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom, de a Setét toronyból készülő filmet ennél ezerszer jobban. 😊 Arról mindig pletykálnak összevissza, semmi konkrét nincs róla ha jól tudom.
Azt azért remélem, hogy nem filmsorozat lesz belőle, hanem egy min 5 db 3 órás részből álló mozifilm.
Azt azért remélem, hogy nem filmsorozat lesz belőle, hanem egy min 5 db 3 órás részből álló mozifilm.
"a régi tévés King-adaptációk szerintem mind jó filmek"
A napi földön guruló röhögés megvolt. Köszönet érte.
A napi földön guruló röhögés megvolt. Köszönet érte.
a régi tévés King-adaptációk szerintem mind jó filmek. a téma legtöbbször olyan volumenű, hogy moziban nem menő. nemhiába sokszor novellákat visznek vászonra inkább.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
King sok könyvében - amely ilyen apok. szerű - van általában egy nyanya, aki idegesítő és sok ember haláláról tehet.
Még régen olvastam a könyvet, elég hosszú volt, nem férne bele 1 filmbe a sztori, de mozifolyamként szerintem bukta lesz.
Még régen olvastam a könyvet, elég hosszú volt, nem férne bele 1 filmbe a sztori, de mozifolyamként szerintem bukta lesz.
amikor megláttam a cikk címét, egyből megőrültem, hogy az "Az" lesz az
erreföl a Végítélet
ne máááár, legyen már inkább az "Az"
ezt a Végítéletet a minisorozat formájában végig se tudtam nézni, úgy fárasztott már az a nyanya benne, hogy borzalom
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.23. 19:38:27
erreföl a Végítélet
ne máááár, legyen már inkább az "Az"
ezt a Végítéletet a minisorozat formájában végig se tudtam nézni, úgy fárasztott már az a nyanya benne, hogy borzalom
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.23. 19:38:27
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"