933
Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
#9 Újabb videó, pár új jelenettel (egy részük azért render-gyanús), de nagy része még mindig az első két nagy bemutató trailerből van. -
#8 Na, már kezdtük hiányolni a híreket, erre jött is egy új videó: focus group test! -
#7 Ja ja, kurva jo, en odaig vagyok meg vissza. Az europai facebook fanpage-t 12k ember likeolta, eleg sokat beszelgettem az adminjaval. A legfontosabb most egy angol nyelvu official site lenne, minden apro informacio morzsaval ellatva. -
prediator993 #6 Sajnos igen... Ez azért van mert a játékról olyan média csend van hogy még olyat közel-s távol nem láttunk. :D Az oldalt pedig nézzétek mert amint lesz új infó ki fogjuk tenni az oldalra. :) Ha még nem láttátok a Lost Ark Bemutatót magyar felirattal itt megtekinthetitek: https://www.youtube.com/watch?v=eocj02PWdL4
Ui: A feliratot be kell kapcsolni jobb alsó sarokban. -
#5 Lost Ark info -
#4 Odabasz. Mondjuk inkabb tunik Rpg-nek, Mmo-nak. Probalok infot gyujteni rola, a magyar fansite nem tul aktiv. -
savior666 #3 Ha minden igaz itt 2017 elején lesz kapható. -
#2 Csao!
Ez a jatek eleg komolyan nez ki, van rola barmi hir?(elobb atbongesztem a netet) -
#1 A Diablo és a Torchlight nyomdokain új akció-rpg / MMO érkezik Dél-Koreából Lost Ark címmel. A grafika és az animáció lenyűgözően szép, a második videóból pedig az is kiderül, mire számíthatunk.
Az első videó egy rövid hangulatfokozó trailer, érdemes ezzel kezdeni.
A második videóban már sokkal több dologgal megismerkedhetünk közel 20 percben, többek között a szerepekkel, a képességek variálhatóságával, a világgal, PvP-vel és sok egyébbel. Ehhez már angol felirat is létezik.
Nyugati megjelenésről egyelőre nincs hír, de reménykedjünk, hogy hozzánk is elér egyszer...