10
  • e98ff
    #10
    Inkább csak arra gondolhatott, hogy könnyen függővé válhatsz, és a végén ha lejöttél nagy nehezen, rohadtul utálni fogod magad, amiért anno elkezdted. Nem volt azért olyan nehéz megfejteni, hogy mit mondott :)
  • W B
    #9
    Tudod vannak régi raidek, repuk, hátas jószágok, szakmák, rengeteg easter egg meg lore finomságok a játékban. Én törtön játszottam és csak BC-LK idején. De már akkor is baromi sok tartalom volt. Azóta még több van.
    Aki szereti az állatokat pl. az elkezd hátas jószágokat és kis peteket gyűjteni. Panda kiegben bejött a pokemon módi pet harc.
    Egész világot fel lehet fedezni, felületesen (acsihoz) és részletesen, hogy minden barlangba bemászol. Vagy a lore finomságok. Ha elmész Loderonban a királyi palotába, maxra feltolod a hangerőt, és minden más efektet, zenét leveszed akkor hallod azt, hogy Arthas és apja beszél mielőtt Arthas megölte volna az apját.
    LK idején már rengeteg tartalom volt a játékban. Felfejlődsz LV 100-ra. És akkor mi van? Ki farmolod az aktuális raid tier szetjét... és? Közben és utána is ott vannak a régi insták meg kazamaták. Én hunterként sokat jártam egyedül is régi kazamatákba. Pl. azért, mert volt pár piszok hangulatos. Vagy az, hogy Thrall kiszabadítos kazamata piszok jó. Kel'THuzad ott van még emberként és pár mondatot mond csak a tanítványának, de az is kőkeményen odavág azoknak akik nem csak kockulnak, hanem a játék világát is meg akarják ismerni.
    Klánnak Kazába pl. baromi sokszor jártunk... mert piszok hangulatos insta volt. TS-en meg baromi sokat ökörködtünk közben. Igen, a jó társaság baromi sokat hozzá ad még.

    Akinek van eredetije és játszik, van is rá pénze, az ki tudja élvezni hidd el.
  • sempronius18
    #8
    Pandarennel lehet már benne nyomulni?
  • Elmin
    #7
    Szerencsére nincs igazad, ha az lenne akkor nem lenne ilyen népes tábora a játéknak. Az már a lehetetlen határát súrolja, hogy kezdőként egy hónap alatt végigjátszod a játékot úgy, hogy élvezettel játszol és nem pedig fanatikus (kocka) módra.
    Ha valaki élvezettel játszik annak az eltöltött idő nem elcseszett idő hanem szórakozás és ezért nem értelmetlen. Persze több éves játék után nem tud kézzelfogható eredményt felmutatni mint egy hobbinál, de ha jól érzi magát akkor miért ne játszhatna. Persze azt is kell nézni, hogy ez anyagilag menyibe kerül.
  • Etinger
    #6
    A próba verzió nekem se, de ott nem lehet partiba játszani, ami nagy kár. Viszont most a Battlechestbe benne van az összes kieg, kivéve az új, és ahhoz úgy tudom jár gaming time is. Tehát 4.000 Ft-ért kb 90-ig viheted. Ennyit mindenképpen megér. Ha eléggé tetszik, akkor pedig jöhet az új kieg... Addig azért azt ne vedd meg szerintem :)
  • Etinger
    #5
    asgh
    Az igen csak jó játék, ami 2-3 hónapig vagy akár évekre leköt! :) Szóval most nagyobb bókot írtál a játéknak mint szerintem bárki más ezen a fórumon valaha is. Másfelől mértéket tartani tudni kell...
  • Evoluti0N
    #4
    Ez alapján bármilyen szórakozási forma tök időelcseszés, mert közben nem csinálsz semmi hasznosat.
  • Archenemy
    #3
    Sőt egy játékot se kezdj el, mert csak az idődet vesztegeted. Előbb-utóbb úgyis megunod, akkor meg minek. Ha mindenáron játszani akarsz, akkor csak gyors, unalmas játékokat játssz, amiket hamar, 10 perc alatt megunsz. Így veszted el a legkevesebb idődet.
  • asgh
    #2
    Ha jót akarsz ne tedd.
    Két valószínű végkimenetele lehet a kalandnak: végigtolod a szintezést 100-ig, aztán raidfinderben a raideket, majd kb. 1 hónap után elfogy a tartalom és jön a véget nem érő farmolás, majd az unalom. Aztán jön egy patch, kb. 2 hétig megint érdekes a játék, aztán vissza az unalomba. Ez így megy fél-1 évig mire rájössz, hogy elcsesztél az életedből fél-1 évet a semmire.
    A másik lehetőség, hogy haverokat találsz a játékban, bekerülsz egy profi guildbe és éveken keresztül toljátok a hc raidelést heti rendszerességgel. Majd egyszer csak rádöbbensz, hogy elcsesztél az életedből 3-4 évet a semmire.
  • lived
    #1
    A WoW-ból csak a "próba" verziót próbáltam és nem igazán tudott lekötni.
    Viszont ez az új kiegészítő meghozta a kedvemet.
    Erősen gondolkozok rajta hogy belevágok én is.