21
Ki a legerösebb szuperhös?
  • Palinko
    odafelé sem tudnám kimondani, nem hogy visszafelé :D
  • Dzsini
    Nem én határoztam meg az első hozzászólás kritériumát, annak pedig egyértelműen nem felel meg. Az "és mégis él és virul" rengeteg mindenkire igaz.
  • mégvadabbdisznó
  • RAZOR27
    khmmmm....
  • Sir Quno Jedi
    És még mégis élés virul és hadseregek futnak el a neve említésétől. A halál relatív, nomeg a "legyőzték" titulus is.
  • Dzsini
    Ő speciel már sokszor meghalt, és le is győzték több alkalommal :)
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem meg a Doktor az.
  • pxxl
    hát, ha a sorozat folytatódik ugyan abban a szellemben, ahogy eddig, akkor nyilván ő lesz a legerősebb pár halál-visszatérés után :)
  • Bokafix2
    De állítólag 7 univerzum van... erről Bills beszélt Gokunak. Így ő csak annak az egy univerzumnak lett a legerősebb lénye de mi a helyzet a többi 6 univerzum bajnokával? Kérdés hogy náluk is erősebb-e.
  • pxxl
    btw Son Goku, ha jól emlékszem, a GT végén ő lesz az univerzum legnagyobb harcosa, és halhatatlanná válik. ok előtte 123550014x meghalt, de attól mindig erősebb lett :D
  • pxxl
    "volt hogy a pokolban a pitbull kutya nyomogatta vasvillával az üstbe a folyton kifelé mászni akaró Tomot"

azt a részt Tom csak álmodta! nem történt meg...
  • hiper KOCKA
    Tom és Jerry is meghalt nem egy részben. Volt hogy egy robbanás után a mennybe szállt a lelkük, volt hogy a pokolban a pitbull kutya nyomogatta vasvillával az üstbe a folyton kifelé mászni akaró Tomot.

Akit nem nagyon lehet legyőzni az egy 5 dimenziós lény, kib*ott hülye névvel (Mxyzptlk), gyakorlatilag csak ha ki tudják vele mondatni a nevét visszafelé, akkor lehet megszabadulni tőle. De azzal sem legyőzik, csak pár hónapra száműzik a saját dimenziójába, ahonnan az idő elteltével vissza tud térni. De elpusztítani nem lehet.
  • Caliph
    én Jean Greyre tippelnék,azaz Főnixre...őt nem tudta senki legyőzni,öngyilkos lett
    a másik tippem Tom és Jerry vagy a Prérifarkas lenne a kengyelfutó gyalogkakukkból...igaz nincs szupererejük,de már mindent túléltek:D
  • Caliph
    dr doom egyszer elvette az erejét,szal legyőzték
  • peremezo
    HM ...Nagyon komoly válaszokat írtatok...És mi újság a Túlontúlival?
  • mégvadabbdisznó
    a Galaxisfaló

vagy Mogo aki egy zöld lámpás... gyakorlatilag Mogonak nincs ellenfele mert egy hatalmas élő bolygó aki ráadásul bírja a zöld lámpás erejét... egy emberméretű lámpás csak annyit bír amennyit a gyűrűje elbír, de ha ezt az erőt kivetítjük egy bolygóra ami több tízezer kilométer átmérőjű akkor annyira megsokszorozódik az ereje hogy nincs aki megállítsa... Parallax-ot is Mogo segítségével gyűrték bele a Napba
  • Tyler1
    Viszont képességeiben ő rá illik leginkább a legerősebb jelző, mert közel mindenható.
    Bár nem vagyok nagy guru a hősökben.
  • Bokafix2
    Az ő kritériumaiba Manhattan sem fér bele mert az egyik részben Ozymandias legyőzte. Azt írta hogy "Semmilyen filmben, sem rajzfilmben, képregényben" nem veszíthet.
  • Tyler1
    Dr. Manhattan
  • extra sensory
    Egyik sem legyőzhetetlen. Élvezeti értékét tekintve, és profit szempontjából se éri meg sem negatív sem pozitív oldalról olyan szuperhőst kreálni amelyik abszolút verhetetlen. A történet és a harcok is hamar érdektelenné válnának, nem lenne fordulat, vagy izgalom... egyszerűen egy ilyen szuperhős nem eladható.

Se a Marvelnél se a DC-nél nem találsz ilyen hőst. Mindnek van valami kihasználható gyengéje. Ha valamiben jobb is, egy más dologban biztos gyengébb. Ha lenne is ilyen nem éri meg sokat szerepeltetni mert nagyon egysíkú és unalmas lesz az egész sztori.
  • peremezo
    Nos arra lennek kíváncsi, hogy a szakértők szerint melyik a legerősebb szuperhős?Az az jobban mondva melyik legyőzhetetlen, amelyet meg egyszer se győztek le.Semmilyen filmben,sem rajzfilmben, képregényben vagy bármi másban.
    Nekem is megvan a tippem, és az érveim mellé.De előbb a véleményekre lennek kíváncsi.

Várom a válaszokat. De jól meggondolt és érvekkel alátámasztott válaszokat kérek.