5 éves a világ legfiatalabb Microsoft-szakértője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, volt az a magyar csodasrác is, valamilyen Marci, ő sem vitte sokra, mint amire számítani lehetett volna. Azért is írtam, hogy fontos a gyermekkor. Meg hogy ne életük legelején érje őket a legnagyobb hype, hanem a tudásra való fogékonyságukat megfelelő szorgalommal később tudják kamatoztatni. Szerintem a legtöbb számítógépes guru sem csodagyerekként mutatkozott be, de megvolt bennük a potenciál, viszont küzdeniük is kellett.
Mondom ezt én, aki annyira közepes voltam matekból és fizikából, hogy teljesen más életpályát választottam...
Mondom ezt én, aki annyira közepes voltam matekból és fizikából, hogy teljesen más életpályát választottam...
és mi van, ha nem a leggagyibbat csinálta meg?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Egy angol kisfiúnak napi két óra tanulással sikerült teljesítenie a szoftvercég vizsgáját."
-Ne úgy állítsuk már be, mintha egy nyamvadt vizsgája lenne csak az MS-nek. Megcsinálta a leggagyibbat. Hurrá. Lépjünk tovább.
-Ne úgy állítsuk már be, mintha egy nyamvadt vizsgája lenne csak az MS-nek. Megcsinálta a leggagyibbat. Hurrá. Lépjünk tovább.
Jómúltkor néztem egy dokumentumfilmet az indiai csodagyerekekről és sajnos, ahogy nőttek úgy estek szét borzalmasan, annak ellenére, hogy mentorok vették maguk mellé őket - végül felnőtt korukban nagy semmi lett a dologból, mert normális gyerekkor híján kiégtek... Szorítunk neki, kellenek a jobb MS termékek.
Azt nem találtam meg, melyik típusú MCP vizsgát kapta meg, az a helyzet, hogy Vol Jin-nek igaza van, a legegyszerűbb MCP vizsga az gyakorlatilag csak egy Windows használat, meg alap beállítások. De van komolyabb windows server, de akár HTML5 meg C++ fejlesztőknek papír, meg vizsga is. Ez az egész csak szenzációhajhászás.
Most jöhetnék azzal, hogy 5 évesen előbb indítottam el az oroszlán királyt, meg az Aladdint (parancssorból nyilván mert ugye csak DOS volt) minthogy megtanultam volna írni/olvasni. Sőt 8 évesen amikor a bátyám, informatika szakra járt egyetemre, akkor megtanított C-ben programozni. Magamtól csináltam progit ami tudta az alap műveleteket, csak be kellett írni a számokat és kidobta a végeredményt.
Utoljára szerkesztette: TomecK, 2014.11.18. 15:05:40
Most jöhetnék azzal, hogy 5 évesen előbb indítottam el az oroszlán királyt, meg az Aladdint (parancssorból nyilván mert ugye csak DOS volt) minthogy megtanultam volna írni/olvasni. Sőt 8 évesen amikor a bátyám, informatika szakra járt egyetemre, akkor megtanított C-ben programozni. Magamtól csináltam progit ami tudta az alap műveleteket, csak be kellett írni a számokat és kidobta a végeredményt.
Utoljára szerkesztette: TomecK, 2014.11.18. 15:05:40
Olyanra gondolsz, hogy ez egy irodagépkezelői OKJ szint alatti gyorstalpaló tanfolyam, ahol megtanítanak a paintban köröket rajzolni?
+1
Ahh , orulok hogy az elso hozzaszolo ilyen ertelmes volt, de csak varj egy kicsit es jonnek az irigy b..nko beszolasok is.
Ahh , orulok hogy az elso hozzaszolo ilyen ertelmes volt, de csak varj egy kicsit es jonnek az irigy b..nko beszolasok is.
Remélem még sokra viszi a kiskrapek, mindamellett legyen jó gyerekkora is! 😊