Csalódás az új James Bond-főgonosz személye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki az a Steve Gandolfini?
Én speciel tudtam kiről van szó, mert a Becstelen Brigantik óta figyelek rá; de kérdezz már meg az utcán embereket! Név alapján saccperkábé 10-ből 9 nem fogja tudni kiről van szó és 10-ből uszkve 2-3 ember, fotó alapján tudni fogja mikben látta (de nem a nevét!).... USA-ban az lehet hogy már közismert sztár, Magyarországon nem közismert sztár... (hogy néhány filmbubus tudja kiről van szó névről, az egy dolog, a tömeg, a többség nem ismeri jellemzően - Még a Daniel Craig-et sem tudná az utca embere kb 10-ből 5 szinten hogy kicsoda, ha nincs fotó, ha ott a fotó, akkor már 10-ből 8 tudná, hogy jaaa? ahaaa.... dzsémszbond....) Ez a fricc még nem akkora sztár, hogy név alapján a többség tudja ki ez... független attól, hogy zseniális színész (azonban mivel karakterszínész inkább, mintsem szoló sztár típus, ez nagyjából így is fog maradni... kb olyasmi mint a Steve Gandolfini - nyugodjék békében...) éééés ennyi.... 😉
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2014.11.17. 17:52:58
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2014.11.17. 17:52:58
ezaz, osszad őket zetor...:-D
(én speciel hányok waltztól, minden filmben ugyanaz a faarcú, idegesítő, döcögős angolt beszélő kisember, úgyhogy nekem tényleg csalódás, hogy hollywwod mindig az aktuális divatembereket castingolja)
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.11.17. 11:10:47
(én speciel hányok waltztól, minden filmben ugyanaz a faarcú, idegesítő, döcögős angolt beszélő kisember, úgyhogy nekem tényleg csalódás, hogy hollywwod mindig az aktuális divatembereket castingolja)
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.11.17. 11:10:47
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Már hogyne lenne közismert? Két Oscar és két kommersz főszerep, most meg a Förtelmes főnökök 2-ben is ott figyel. Mi kell még? 😊
D'oh, még a plakáton is ott figyel, hogy főhős. Még szerencse, hogy egy szóval sem említette senki, hogy rosszfiú lenne. Vagy ez ilyen szövegértésből egyes dolog?
"A Galaxis őrzőiben" ráadásul Dave Bautista nem rosszfiú volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végére meg egyáltalán nem
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arról nem is beszélve, hogy Christoph Waltz osztrák 😛
Mellesleg a Djangóban nem rosszfiú volt, max antihősnek lehet nevezni.
úristen, még a végén felkérik Adam Sandlert főgonosznak.
az biztos, hogy akkor magam alá is szerkesztek
az biztos, hogy akkor magam alá is szerkesztek
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
gőzöm nem volt róla, ki ez keringőző Waltzer gyerek, rágugliztam, erre kiderült, hogy ő a BB legnagyobbat alakító SS-tisztje
én még életemben nem láttam ilyen jól aljasszemét SS-tisztet alakítani
ebből is látszik, hogy egyeseknek semmi se jó
én még életemben nem láttam ilyen jól aljasszemét SS-tisztet alakítani
ebből is látszik, hogy egyeseknek semmi se jó
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Én sem 'értem' ezt a cikket ... ok az kiderül belőle, hogy ki lesz a fő gonosz ... akivel egyébként szerintem semmi baj nincs, baromi jól áll neki.
De most akkor ez kinek is csalódás? Az világnak, a rajongóknak, az SG szerkesztőségnek vagy a cikk írójának (aki nem tudjuk ki)?
Szubjektív vélemény, vélemény címmel ... személy nélkül.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.11.16. 14:01:12
De most akkor ez kinek is csalódás? Az világnak, a rajongóknak, az SG szerkesztőségnek vagy a cikk írójának (aki nem tudjuk ki)?
Szubjektív vélemény, vélemény címmel ... személy nélkül.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.11.16. 14:01:12
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Színészként természetesen nagyon jó választásnak tűnik Waltz, azonban némi csalódást jelenthet abban a tekintetben, hogy a német két Oscar-díját is egymáshoz meglehetősen hasonló rosszfiús szereppel vitte el a Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul című Tarantino-filmekben nyújtott alakításaival..."
Most akkor mi a hisztizés tárgya ha színészként nagyon jó választás?
"Hálóó van itthon valaki? Gondolkozz, McFly! Gondolkozz!" Nem csodálom hogy senki nem adta a nevét ehhez a "cikkhez"(nárcisztikus böffentéshez)
Most akkor mi a hisztizés tárgya ha színészként nagyon jó választás?
"Hálóó van itthon valaki? Gondolkozz, McFly! Gondolkozz!" Nem csodálom hogy senki nem adta a nevét ehhez a "cikkhez"(nárcisztikus böffentéshez)