14
-
tamolnar213 #14 Ki az a Steve Gandolfini? -
Lapajka #13 Én speciel tudtam kiről van szó, mert a Becstelen Brigantik óta figyelek rá; de kérdezz már meg az utcán embereket! Név alapján saccperkábé 10-ből 9 nem fogja tudni kiről van szó és 10-ből uszkve 2-3 ember, fotó alapján tudni fogja mikben látta (de nem a nevét!).... USA-ban az lehet hogy már közismert sztár, Magyarországon nem közismert sztár... (hogy néhány filmbubus tudja kiről van szó névről, az egy dolog, a tömeg, a többség nem ismeri jellemzően - Még a Daniel Craig-et sem tudná az utca embere kb 10-ből 5 szinten hogy kicsoda, ha nincs fotó, ha ott a fotó, akkor már 10-ből 8 tudná, hogy jaaa? ahaaa.... dzsémszbond....) Ez a fricc még nem akkora sztár, hogy név alapján a többség tudja ki ez... független attól, hogy zseniális színész (azonban mivel karakterszínész inkább, mintsem szoló sztár típus, ez nagyjából így is fog maradni... kb olyasmi mint a Steve Gandolfini - nyugodjék békében...) éééés ennyi.... ;)
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2014.11.17. 17:52:58 -
#12 Személy szerint örülök neki, karakteres színész. Ilyenek kellenek főgonosznak. -
Ender Wiggin #11 ezaz, osszad őket zetor...:-D
(én speciel hányok waltztól, minden filmben ugyanaz a faarcú, idegesítő, döcögős angolt beszélő kisember, úgyhogy nekem tényleg csalódás, hogy hollywwod mindig az aktuális divatembereket castingolja)
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.11.17. 11:10:47 -
zetortraktor #10 Már hogyne lenne közismert? Két Oscar és két kommersz főszerep, most meg a Förtelmes főnökök 2-ben is ott figyel. Mi kell még? :) -
zetortraktor #9 D'oh, még a plakáton is ott figyel, hogy főhős. Még szerencse, hogy egy szóval sem említette senki, hogy rosszfiú lenne. Vagy ez ilyen szövegértésből egyes dolog? -
#8 "A Galaxis őrzőiben" ráadásul Dave Bautista nem rosszfiú volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végére meg egyáltalán nem -
aMpErsZAg #6 Arról nem is beszélve, hogy Christoph Waltz osztrák :P -
Cickány90 #5 Mellesleg a Djangóban nem rosszfiú volt, max antihősnek lehet nevezni. -
SirBubu #4 úristen, még a végén felkérik Adam Sandlert főgonosznak.
az biztos, hogy akkor magam alá is szerkesztek -
SirBubu #3 gőzöm nem volt róla, ki ez keringőző Waltzer gyerek, rágugliztam, erre kiderült, hogy ő a BB legnagyobbat alakító SS-tisztje
én még életemben nem láttam ilyen jól aljasszemét SS-tisztet alakítani
ebből is látszik, hogy egyeseknek semmi se jó -
#2 Én sem 'értem' ezt a cikket ... ok az kiderül belőle, hogy ki lesz a fő gonosz ... akivel egyébként szerintem semmi baj nincs, baromi jól áll neki.
De most akkor ez kinek is csalódás? Az világnak, a rajongóknak, az SG szerkesztőségnek vagy a cikk írójának (aki nem tudjuk ki)?
Szubjektív vélemény, vélemény címmel ... személy nélkül.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.11.16. 14:01:12 -
pignoris #1 "Színészként természetesen nagyon jó választásnak tűnik Waltz, azonban némi csalódást jelenthet abban a tekintetben, hogy a német két Oscar-díját is egymáshoz meglehetősen hasonló rosszfiús szereppel vitte el a Becstelen Brigantyk és a Django elszabadul című Tarantino-filmekben nyújtott alakításaival..."
Most akkor mi a hisztizés tárgya ha színészként nagyon jó választás?
"Hálóó van itthon valaki? Gondolkozz, McFly! Gondolkozz!" Nem csodálom hogy senki nem adta a nevét ehhez a "cikkhez"(nárcisztikus böffentéshez)