Szuperolcsó telefonnal készül a Xiaomi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fogadjunk, hogy a "Xiaomi"-t úgy kell mondani, hogy "Csaómi"
a "JYSK"-et meg úgy hogy "jüszk"
az auchan-t meg nem ósönnek
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.16. 16:30:10
a "JYSK"-et meg úgy hogy "jüszk"
az auchan-t meg nem ósönnek
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.16. 16:30:10
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Igen, az aliexpressen, svéd postával átcsúszik a vámon.
De én arról beszélek, ha esetleg bekerülne szolgáltatói kínálatba, kártyásan, meg ott lesz a tesco polcain, akkor kerülne annyiba, azokról az árakról beszélek. (illetve a telefonom olyan, egy éve volt 20k, nem vagyok naprakész az árakkal, ha tönkremegy vagy jövőre legkésőbb veszek ... oktacoreos kínait 30ért akkor már ; )
Igaz hogy én nem úgy vásárolok, de az emberek többsége igen, tehát ilyen tescoba/szolgáltatóknak is kellene telefonokat szállítania a xiaominak, meg persze ugyanúgy mint eddig a neten árulnia szuperolcsón mint eddig.
De én arról beszélek, ha esetleg bekerülne szolgáltatói kínálatba, kártyásan, meg ott lesz a tesco polcain, akkor kerülne annyiba, azokról az árakról beszélek. (illetve a telefonom olyan, egy éve volt 20k, nem vagyok naprakész az árakkal, ha tönkremegy vagy jövőre legkésőbb veszek ... oktacoreos kínait 30ért akkor már ; )
Igaz hogy én nem úgy vásárolok, de az emberek többsége igen, tehát ilyen tescoba/szolgáltatóknak is kellene telefonokat szállítania a xiaominak, meg persze ugyanúgy mint eddig a neten árulnia szuperolcsón mint eddig.
A
Nos ez a 60 $ ugyanolyan mint a amilyen 130$-os nyitása volt a Hongminak.
Az 130$-on nyitott = 210+ $ volt a boltokban
Ezt 60$-al hírdeti ha 100$-ért lehet majd kapni akkor az elég jó ár főleg ha átcsusszan a vámon.
Az 130$-on nyitott = 210+ $ volt a boltokban
Ezt 60$-al hírdeti ha 100$-ért lehet majd kapni akkor az elég jó ár főleg ha átcsusszan a vámon.
Next PC upgrade: 2022