Íme az Assassin's Creed: Unity hibái
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt nem szabad egyáltalán kihagyni a képletből, hogy az ember benne van, és kívül van a gazdaságban egyszerre. Egyszerre van érte, és nem érte. Miért kell ezt így megfelezni? Vagy vele, vagy nem vele.
Nem nevetséges ez egy kicsit?
Ti erről mit gondoltok?
Nem nevetséges ez egy kicsit?
Ti erről mit gondoltok?
az AC tele van olyan hibákkal még mindig, melyek már az elsőben is felidegeltek. ha 5 év alatt nem foglalkoztak vele, az sokat elmond a készítőkről.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ingyé.
Innen derül ki az is, hogy az egyszerű vársárló is még, akkor is betud nekik tenni, ha csak egyetlen egy apró döntést hoz... Nesze! Legalább a sok olyan, aki nem tartozik bele az igazán értékteremtők közé. Kikerül, és a maga helyére is kerülhet.
Nem vagyok kárörvendő egyáltalán, de nem is tudom őket egyszerűen sajnálni. Engem sem sajnálna, vagy szánna meg senki, ha tudatosan, mint egy céget vezető/tagként jelenlévő személy. Csak hátat fordítanék a "kereskedés" józan szabályainak. Aztán ontanám magamból a sok baromságot, ami aztán a cég megszűntét is eredményezhetné...
Szerintem a gazdaság jövője a tényleges, és igényes minőség lesz. Most csak a PC játékipart kiemelve. Jól van! Ahhoz még sok víznek kell lefolyni a Dunán, de legalább egyre jobban növekszik az igény rá, hogy ne etessék meg őket a takonnyal, és a nyállal.
Nem vagyok kárörvendő egyáltalán, de nem is tudom őket egyszerűen sajnálni. Engem sem sajnálna, vagy szánna meg senki, ha tudatosan, mint egy céget vezető/tagként jelenlévő személy. Csak hátat fordítanék a "kereskedés" józan szabályainak. Aztán ontanám magamból a sok baromságot, ami aztán a cég megszűntét is eredményezhetné...
Szerintem a gazdaság jövője a tényleges, és igényes minőség lesz. Most csak a PC játékipart kiemelve. Jól van! Ahhoz még sok víznek kell lefolyni a Dunán, de legalább egyre jobban növekszik az igény rá, hogy ne etessék meg őket a takonnyal, és a nyállal.
"Lol... hú de kiszúrsz velük, ha bojkottálod" - tőzsdeértékük már most esett esett vagy 9 % - aztán bojkottálja elég ember úgy, hogy warezt szed le és meggondolják.
Pofáztak a DICE nál is addig amíg a részvényesek be nem perelték őket, hogy szar szoftverrel pénzt vettek ki a zsebükből - aztán már nem nevetett senki
Pofáztak a DICE nál is addig amíg a részvényesek be nem perelték őket, hogy szar szoftverrel pénzt vettek ki a zsebükből - aztán már nem nevetett senki
Én azt tartom durvának, hogy a konzol kiadások tele vannak hibával, ami egy fix hardver.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem is vagy van kvázi 30 eredeti CD-s/DVD-s játékom, amit 2004-től kezdtem el vásárolgatni gyűjtemény formában. Ott egyáltalán nem, vagy egyszerűen alig találkoztam egy-egy átmeneti bug-gal.
Az utolsó játék, amit még megvettem aztán abbahagytam is vele a vásárolgatást az kvázi a Crysis: Warhead volt. Aztán azóta, amióta kijöttem az iskolából. Semmilyen játékot nem vásároltam meg eredetiben sem, mert egyszerűen nincs is már kedvem/időm játszani velük.
Meg azóta is a sok meló is, amit én csinálok. Leviszi az agykapacitásomat, és ilyenkor az embernek jól esne egy kvázi "korabeli" játék, de a hardver, vagy a takony-nyál jellegű kivitelezés miatt az ember kedve egyszerűen elmegy az egésztől.
Hogy mi lehet a megoldás erre?
Számomra ez volt! Bojkott!
Ezzel mindent el is mondtam.
Utoljára szerkesztette: xpek55, 2014.11.14. 05:57:31
Az utolsó játék, amit még megvettem aztán abbahagytam is vele a vásárolgatást az kvázi a Crysis: Warhead volt. Aztán azóta, amióta kijöttem az iskolából. Semmilyen játékot nem vásároltam meg eredetiben sem, mert egyszerűen nincs is már kedvem/időm játszani velük.
Meg azóta is a sok meló is, amit én csinálok. Leviszi az agykapacitásomat, és ilyenkor az embernek jól esne egy kvázi "korabeli" játék, de a hardver, vagy a takony-nyál jellegű kivitelezés miatt az ember kedve egyszerűen elmegy az egésztől.
Hogy mi lehet a megoldás erre?
Számomra ez volt! Bojkott!
Ezzel mindent el is mondtam.
Utoljára szerkesztette: xpek55, 2014.11.14. 05:57:31
Egyre undorítóbb a számomra is, ahogy az embernek is csak elcseszik az egész napját/idejét az ilyen szopatással is! A tisztességes minőségi munka is, hol van manapság? Hogy lehet így kvázi elsz*rni (Bocsánat!!!) egy játékszoftvert? De még ezen kívül is...
Egyre jobban undorodom ettől az iparágtól is. Az elmúlt 4-5 évben, amióta figyelem a PC játékipart. Nagyon sok kvázi fejlesztő "megengedi" magának a hazudozást, hogy hú, de sokat fejlődtünk az előző akármilyen játékcímhez képest, de aztán a gyakorlatban inkább a parasztvakítás jön be a képbe. Ezért fizessek, és röhögjenek a hátam mögött a kiadók (is)? Menjenek el inkább melegebb éghajlatra.
Utálom, és nem is fogom elnézni, hogy leakarják nyeletni az emberrel a békát, de még ráadásként hülyének is néznek minket.
Ez nemcsak az Ubira érvényes, hanem ezekre a többi mocskos hányadék tetvedék elszemtelenedett vállalatra. Akit nem érdekel más csak azaz elcseszett pénz, amit aztán további hülyeségekre, és értelmetlenségekre pazarolhat el.
Így, hogyan lesz további fejlődés? Sehogy!
Egyre jobban undorodom ettől az iparágtól is. Az elmúlt 4-5 évben, amióta figyelem a PC játékipart. Nagyon sok kvázi fejlesztő "megengedi" magának a hazudozást, hogy hú, de sokat fejlődtünk az előző akármilyen játékcímhez képest, de aztán a gyakorlatban inkább a parasztvakítás jön be a képbe. Ezért fizessek, és röhögjenek a hátam mögött a kiadók (is)? Menjenek el inkább melegebb éghajlatra.
Utálom, és nem is fogom elnézni, hogy leakarják nyeletni az emberrel a békát, de még ráadásként hülyének is néznek minket.
Ez nemcsak az Ubira érvényes, hanem ezekre a többi mocskos hányadék tetvedék elszemtelenedett vállalatra. Akit nem érdekel más csak azaz elcseszett pénz, amit aztán további hülyeségekre, és értelmetlenségekre pazarolhat el.
Így, hogyan lesz további fejlődés? Sehogy!