6
-
#6 De összesen akkor is 200 fölé ment. bár nyilván többet reméltek tőle, hisz a 70 milliós költségvetés már nem kicsi. A kurva nagy siker persze erős túlzás, inkább korrekt szereplésnek mondanám.
Az SG-n épp a Dracula Untold cikkben volt rá utalás, hogy ez lesz az új szörnyes univerzum nyitó filmje, de ugyanitt írták korábban azt is, hogy a 2016-os Múmiával kezdődik majd.
Kíváncsi vagyok, mit hoznak össze, az eredeti Universal szörnyfilmeknek nagy rajongója vagyok. -
Nabateus #5 Az "I, Frankenstein"-t pedig alul... -
Ragnaar #4 Kenneth Branagh Frankenstein filmjét nem lesz egyszerű fölülmúlni, de mindenképp kíváncsian várom a szörnyfilmeket.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.11.13. 13:27:47 -
Ender Wiggin #3 ja, kurva nagy siker, 55 milla az amerikai bevétel és 70-be került... -
zetortraktor #2 A Dracula kurva nagy siker, már 200 milliós összbevételnél tart, de az szerintem másféle franchise-t kezd. A szörnyfilmes más lesz, azt Kurtzman-Orci csinálja. -
#1 Ácsi, ácsi.
Nem arról volt szó, hogy a most a mozikban futó Dracula Untold az első eme Monster univerzumépítésben?
Vagy látva mekkora bukás nézőszám és kritikailag is, teljesen elhatárolódik az Universal tőle? :D