219
-
-
Ez alapján ugyanaz, mint a 2 csak szebb grafikával, meg kicsit jobb fizikával, ami lényegében elég is lenne :) -
-
Just Cause 3 - megtörtént a leleplezés, jön az első gameplay -
Just Cause 3 - mire készül az Avalanche? -
hunbalee #14 Just Cause 3 - íme a PAX East prezentáció -
hunbalee #13 PAX East 2015 - új Just Cause 3 képek, még több robbanással -
RED BULL F #12
-
-
Speculated flag of Medici -
Jah ,igaz tényleg ,elég csalóka! :D -
ratgab #8 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a magyar zászló annyira mégse magyar....Mintha lenne rajta 3 sárga csillag középen... Megesküdni nem mernék rá egy kicsit el van mosódva -
Új képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És igen, a magyar zászlót én is kiszúrtam!
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.02.02. 11:28:41 -
"a rajongók által készített, majd hivatalos formában is megjelent multiplayer mod volt,"
nekem is megvan a game, de a multi egy komolytalan bohóckodás, de végül is időtöltésnek jó.....
-
2015 legjobban várt játékai: Just Cause 3 -
JC 3 képözön -
mester1987 #3 Just Cause 3: nincs mikrotranzakció -
+fav :D alig várom! -
mester1987 #1 Just Cause 3 bejelentés - irány a Mediterráneum!
A Square Enix és az Avalanche Studios ma hivatalosan is bejelentette: 2015-ben megjelenik a Just Cause 3.
Mindannyian nagyon jól tudtuk, hogy az Avalanche Studios már dolgozik a Just Cause-sorozat harmadik részén, ám mégis kissé váratlanul jött, hogy ezen a lassú kedden jelentsék be hivatalosan a játékot -- pedig ez történt.
A Just Cause 3-ban egy újabb napfényes helyszínre, ezúttal a Földközi-tenger térségébe utazunk, s megint egy diktátorral nézünk szembe, az azonban még nem világos, hogy pontosan hol vagyunk, és ki az ellenfél -- bár ez nem is annyira érdekes, hiszen sosem a történet miatt szerettük ezeket a játékokat. Ami érdekes az, hogy a Game Informer elmondása szerint sikerült jelentősen javítani az ejtőernyős és az akasztóhorgos elemeken, illetve bemutatkozik egy szárnyasruha, ami már így leírva is számos új lehetőséggel kecsegtet.
A program az Avalanche Studios svédországi és New York-i stúdiójában, illetve a Square Enix London berkeiben készül, s a tervek szerint 2015-ben már a boltokban lesz PC, PS4 és Xbox One platformra.