9
-
MasterMason #9 Chrome. Én sokáig használtam Firefox-ot és anno egy hibás FF patch miatt vettem rá magam, hogy kipróbáljam a chrome-ot.
Nem bántam meg ugyanis a chorme-nál nincs jobb ez konkrét!
-
paby88 #8 elolvastam a cikket de még mindig nem tudom hogy mi köze van a címéhez... -
Major #7 Nézőpont kérdése, én is kongatnám a vészharangot, ha egyre kevesebben használnák a termékeimet. -
lamer the true #6 Különben hogy kerül ide a 4k? O.o -
lamer the true #5 Az ember jól mondja.
Veszélyes, ha minden egy cég kezébe kerül.
De sajnos kezdenek lemaradni a pc-n.
Speciel a mobilon is lehet kiegészítőket telepíteni, szemben a chrommal, amibe szerintem az adblock miatt nem is terveznek ilyesmit. Így mobilon is FF-et használok, de csak az adblock miatt, meg elvből. De tény hogy instabilabb, mint a chrome. -
#4 Attól függ, hogy 7 vagy 12 collos tabletről van szó.
Ha magam elé tartom 10collos tabletemet pont olyan távolságban mint ahogy tartom, nagyobb látóteret tölt ki, mint a nagy tvm.
Aztán nem is volt drága, "kínai névtelen márka" quad core retina tablet ami hardveráron adnak (olcsó sem volt, 60ezer forintnyi euró) aztán kb, tökéletes.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2014.11.11. 18:50:27 -
Archenemy #3 "Mivel egy tableten még az svga és a fullhd közti pixel-különbség sem nagyon látszik egészséges halandó számára"
Ezt én is így gondoltam, amíg ki nem próbáltam, és azért látszik a különbség. Persze hogy szükséges-e, az valóban más tészta :) -
CairoJack #1 Anno használtam egy rövid ideig FF-ot androidos tableten, de mivel meg sem közelítette az asztali böngésző színvonalát, testre szabhatóságát, visszaváltottam Operá-ra.
Asztalin természetesen marad a FF. Amíg a mostani színvonalat tudják tartani, nem is váltok soha, az biztos.