7
Beszélgessünk róla: Boom Beach
-
Paranoia #7 32. szintnél abba hagytam.Már nem tud újat mutatni és unalmas lesz...
Az első hónapban még érdekes.Kitapasztalod melyik egység milyen védelem ellen hatékony... stb stb,de ennyi... :/
Persze kellemes kikapcsolódást nyújt addig is!
Meg ugye már lehet klánban is trollkodni uh...hajrá!
-
#6 100 millió ember jácccca és nem tudod mi az? :\ -
#5 A szigeteden lévő épületeket sem mindegy hogyan rendezed el, tehát mindenki saját stratégiát alkalmaz védekezésnél és támadásnál is. A legnagyobb szint amit elérhetsz 61-es. Nagyon nehéz és gyémántok nélkül is 1 hónap a 30-as szint. -
#4 Bocsi, igazság szerint már több mint 100 millió ember játszik vele, stratégiai játék, ahol szigeteket kell foglalni. A saját seregedet és a szigeteden lévő épületeket kell fejleszteni. Egy Goodgame Empire játékhoz hasonló, csak ez Android okostelefonon játszható. Mobilinternet vagy Wifi kapcsolat szükséges hozzá. Lehet barátokkal egy klánba vergődni is. A játék amúgy folyamatosan frissül. Bővebb infókat találsz még az alattam lévő bemutató videóban is amúgy Szerintem Androidra a legjobb, amivel játszhatsz, ha imádod a stratégiai játékokat Clash Of Clans játéktól pedig egyértelműen jobb (Saját vélemény).
Utoljára szerkesztette: NiceBoys, 2014.11.10. 16:03:11 -
#3 -
#2 Nagyon nem erőltetted meg magad,hogy esetleg valami infót írj a játékról olyanoknak,akiknek fingjuk sincs róla,hogy mi is ez:S -
#1 Minden tapasztalat, vélemény, nicknév jöhet. :)