2014 - Év Játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én miért a Da3 az első, nehéz sztori szinten versenyezni a Bioval de ez a nyomi amit lenyom a shadow of mordoron is. ultra gáz.
Egyik héten agyon fikázza a Da3-t majd top1-es, és ezt a degeneráltat közel 1 millióan hypolják. Na ez is a "nyugati" világ sajna.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.07. 22:17:50
- Wolfenstein: The New Order
Továbbra is remélem hogy a Doom 4-hez is hasonló szellemben nyúlnak, és akkor az is jó lesz.
- Evil Within
Felidézte az első néhány Resident Evil meg Silent Hill játék emlékét, és ez már önmagában nagy szó.
-Lords of the Fallen
Egy játék aminek köze van a City Interactive-hoz (tudom hogy ők csak a kiadója, de akkor is) , és nem az év legrosszabb kategóriájába kerül. Magam se hittem volna hogy ezt megérjük. Pedig épp ma fejezetem be másodszor, és nyugodt szívvel rakom ide az év legjobbjai közé. Ezek után már csak azt nem tudom a Dark Souls-ba bele merjek-e kezdeni komolyabban...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mult hetig siman azt mondtam volna hogy a DA:I mindent lesoport nalam az asztalrol, meg a Shadow or Mordor-t is, de azota valtozott a velemenyem.
Megpedig a This War of Mine nevezetu egeszen lenyugozoen brillians jatek miatt amibe mar most tobb jatekorat toltam mint az emlitett kettobe.A legjobb befektetesem volt iden, mindent felulmul eddig jatekelmenyben es hangulatban dacara a szomoru hatternek es annak ami ihlette.
Ugyhogy nalam magasan ez lett a GOTY.
Ha nem erre értetted akkor nem tudom mire gondoltál.
Next PC upgrade: 2022
..., de előtte a futottak még kategóriában ott a DaS 2, amit nagyon vártam, de az előző résztől azért elmaradt, meg volt ugye a graf butítás és a nem lesz dlc, de aztán mégis szezonbérlet..szóval kissé alulmúlta a várakozásaimat.
Az év pozitív meglepetése nálam a Grid Autosport lett, talán a launch trailer körül derült ki számomra, hogy létezik és Totti bíztatására beleástam magam és OMG! Az első két rész szenvedése után hihetetlen évezetes, félárkád hájjal kenegetős jóság kormánnyal!
Az év játéka pedig nem más mint, - dobpergés - a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Én sem hiszem el, hogy ez megtörtént. F2P, ráadásul notórius blizzard gyűlölőként sikerült olyat alkotniuk, ami nemhogy odaszögez a monitor elé legalább a napi quest erejéig, de még stream-ek és guide-ok bújására is rávett. És nem utolsó sorban végre lecserélhettem valamivel a rongyosra játszott yugioh power of chaos játékokat.
És a végére jöjjön az év csalódása, ami nem más, mint a komplett "nextgen" mizéria. Részletekbe nem mennék bele, de az milyen gáz már, hogy az új masinák mellett a wiiU egyre jobb vételnek tűnik? <#guluszem1>#guluszem1>
Talán majd jövő ilyenkorra kidobnak pár értelmes exklu-t, de ez eddig über gáz szvsz.
"
láola
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sőt leárazást is kb 40%-os ha kapott.
Én majd beszerzem ha jóáron lesz annyira nem volt rossz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Shadow of Mordor
Divinity: Original Sins
Wasteland 2
Dark Souls 2
The Vanishing of Ethan Carter
Hozzácsapódhatnak a listához:
Dragon Age: Inquisition
Elite: Dangerous
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Tény, hogy nagyon jó lett, és a maga módján tök egyedi, hatalmas hangulat, és a nemesis rendszer szerintem nagyon jópofa újítás, tetszik!
Ja, és gyönyörű!
Nálam mindenképp ott van a dobogón a Dark Souls 2 is, imádom a sorozatot.
Az Evil Within sem maradhat le, mert bár megvannak a hibái, de horror cuccokból idén nem volt hatalmas a felhozatal, szóval helye van itt. Tuti végigviszem még 1-2x, még nem vittem végig 😊
Persze jön még a Far Cry, meg az új Dragon Age, szóval ezek még változhatnak. Az Assassins Creed Unity-t én még pihentetem, túl sokat játszottam idén a Black Flag-gel, nem kívánok még egy AC kalandot egy darabig, majd jövőre 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Valiant Hearts: The Great War
akkor osztoznak a díjon mert ez meg lelkileg kinyírt és a zenéjét hetente meghallgatom
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2014.11.10. 14:28:49
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Banner saga, Wasteland 2, Shadowrun Returns, hogy csak párat említsek.
Edit: Mellékesen jelentős számú rp rajongónál biztos a Wasteland 2 az év rpgje.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.10. 14:03:12
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Az év meglepetése minden tekintetben: The Vanishing of Ethan Carter
Az év FPS játéka: Far Cry 4 (Még nem jelent meg ,de a többi már megjelent riherongyot porig alázza)
Akció/kaland: Assassins Creed Unity (semmi nem érhet a nyomába)
RPG: Dragon Age (mivel kb nincs is más)
Sport: NBA 2K15
Autós: Forza Horizon 2
Az év legrövidebb játéka (legalábbis amivel én találkoztam): Among The Sleep
Az év horror játéka: Evil Within (mivel kb itt sincs más)
Az év legutálatosabb játéka: Daylight (10. patch után se hajlandó elindulni az eredeti verzió,de egy kurva szót ki nem ír hogy mi a baja. (A warez az fut<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>)
Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2014.11.10. 10:25:29
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
és
Alien
és a kingdom come deliverance ha megjelik idén))
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2014.11.10. 07:17:07
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Wolfenstein vagy Far Cry elviszi majd az FPS-ek közt a Goty díjat.
Darksouls 2 is fog díjazodni ebben is biztos vagyok.
AC Unity szerintem fog szintén elismerést kapni.
Amúgy abszolút legjobb idén az új Dragon Age lesz szerintem is, legalábbis amit az előzetes infókból és első tesztekből hallani lehet hibátlan gyöngyszem lesz.
Autós témában a Crew mindent visz majd!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.09. 22:32:14
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem van egy sanda gyanúm, hogy a dragon age inquisition lesz a goty de mivel még ki se jött ez csak egy tipp.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2014 Game of the Year
az idei év elég sovány volt
Thief 4
Watchdogs
Murdered Soul Suspect
Sniper Elite V3
Destiny
F1 2014
Evil Within
Alien
Forza Horizon 2
CoD Advanced Warfare