51
Game of the Year 2014
  • Although
    #51
    Legjobb a vége mikor bemutatja egy nyomi elite is szarrá veri a hülye fejét. A sok bolond meg nézi és tapsol neki. Istenem. Mindig van lejjebb.
  • Although
    #50
    hát igen az nem lenne rossz ha ruszkik elindulnának és lesöpörnék a sok korcsot is mint ez.
    Értem én miért a Da3 az első, nehéz sztori szinten versenyezni a Bioval de ez a nyomi amit lenyom a shadow of mordoron is. ultra gáz.
    Egyik héten agyon fikázza a Da3-t majd top1-es, és ezt a degeneráltat közel 1 millióan hypolják. Na ez is a "nyugati" világ sajna.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.07. 22:17:50
  • mester1987
    #49
  • Gabe18
    #48
    Tőlem is pár ami tetszett.
    - Wolfenstein: The New Order
    Továbbra is remélem hogy a Doom 4-hez is hasonló szellemben nyúlnak, és akkor az is jó lesz.

    - Evil Within
    Felidézte az első néhány Resident Evil meg Silent Hill játék emlékét, és ez már önmagában nagy szó.

    -Lords of the Fallen
    Egy játék aminek köze van a City Interactive-hoz (tudom hogy ők csak a kiadója, de akkor is) , és nem az év legrosszabb kategóriájába kerül. Magam se hittem volna hogy ezt megérjük. Pedig épp ma fejezetem be másodszor, és nyugodt szívvel rakom ide az év legjobbjai közé. Ezek után már csak azt nem tudom a Dark Souls-ba bele merjek-e kezdeni komolyabban...

  • TomStorm
    #47
    Dragon Age Inquisition
  • dartonite
    #46
    En is sok mindent kiprobaltam, parat meg is vettem ezek kozul.(DA:I, Mordor, FM2k15, Wasteland2 pl.)
    Mult hetig siman azt mondtam volna hogy a DA:I mindent lesoport nalam az asztalrol, meg a Shadow or Mordor-t is, de azota valtozott a velemenyem.
    Megpedig a This War of Mine nevezetu egeszen lenyugozoen brillians jatek miatt amibe mar most tobb jatekorat toltam mint az emlitett kettobe.A legjobb befektetesem volt iden, mindent felulmul eddig jatekelmenyben es hangulatban dacara a szomoru hatternek es annak ami ihlette.
    Ugyhogy nalam magasan ez lett a GOTY.
  • Corsair250D
    #45
    Minden fontosabb címet kipróbáltam az évben, ám egyik sem volt olyan meggyőző mint a Watch Dogs. Mind játékmenet, grafika, történet és élmény szempontjából a legjobb. Tartsuk tiszteletben hogy ízlések és pofonok különböznek.
  • benőmenő
    #44
    Lehet elkiabáltam :D
  • grebber
    #43
    Micsoda? Megszerezték a jogokat és egy gondolom rambo féle game jön majd csak Terminátort filmeket feldolgozva. Ez be lett jelentve már ezer éve.

    Ha nem erre értetted akkor nem tudom mire gondoltál.
  • mester1987
    #42
    Remélem ez az év bakija most csak.
  • grebber
    #41
    Terminátorról nyomathatnának már infókat elvileg most azt hegesztik.
  • mester1987
    #40
    2014 - Év Játéka!!!
  • benőmenő
    #37
    Mivel a Witcher 3-at áttolták jövőre én is le tudom adni a voksomat...
    ..., de előtte a futottak még kategóriában ott a DaS 2, amit nagyon vártam, de az előző résztől azért elmaradt, meg volt ugye a graf butítás és a nem lesz dlc, de aztán mégis szezonbérlet..szóval kissé alulmúlta a várakozásaimat.
    Az év pozitív meglepetése nálam a Grid Autosport lett, talán a launch trailer körül derült ki számomra, hogy létezik és Totti bíztatására beleástam magam és OMG! Az első két rész szenvedése után hihetetlen évezetes, félárkád hájjal kenegetős jóság kormánnyal!
    Az év játéka pedig nem más mint, - dobpergés - a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Én sem hiszem el, hogy ez megtörtént. F2P, ráadásul notórius blizzard gyűlölőként sikerült olyat alkotniuk, ami nemhogy odaszögez a monitor elé legalább a napi quest erejéig, de még stream-ek és guide-ok bújására is rávett. És nem utolsó sorban végre lecserélhettem valamivel a rongyosra játszott yugioh power of chaos játékokat.
    És a végére jöjjön az év csalódása, ami nem más, mint a komplett "nextgen" mizéria. Részletekbe nem mennék bele, de az milyen gáz már, hogy az új masinák mellett a wiiU egyre jobb vételnek tűnik?
    Talán majd jövő ilyenkorra kidobnak pár értelmes exklu-t, de ez eddig über gáz szvsz.
  • Micsu
    #36
    "Akció/kaland: Assassins Creed Unity (semmi nem érhet a nyomába)
    "

    láola
  • hellboy4591
    #35
    Persze, mert más kiadók belátják hogy ha pénzt szeretnének csinálni a szarjukból, akkor lekell akciózniuk meg csomagba kell rakniuk. Ez meg steamen még mindig 36.99 euro (februárban jelent meg), úgyhogy gyanítom hogy épeszű ember ennyit nem igen ad ki érte. Majd ha esetleg 0.99 lesz akkor megkockáztatom, de valószínűbb hogy inkább valami kis DLC-re költöm el ezt a kis pénzt. ;) Szeretem ezeket a rail-shooter mókákat gyerekkoromban rongyosra játszottam a House of the Deadeket. Ezért sajnos számomra a Rambo az év legnagyobb csalódása és egyben az év legrosszab játéka is.
  • grebber
    #34
    De mégse kerül bundleba mint sok más kiadó szarjai.
    Sőt leárazást is kb 40%-os ha kapott.
    Én majd beszerzem ha jóáron lesz annyira nem volt rossz.
  • hellboy4591
    #33
    Abban azért remélem mindenki egyet ért, hogy 2014 "legeslegesleg" szánalmasabb játéka a Rambo volt. :D Nem hiszem hogy ezt a színvonalas alkotást bárkinek is sikerült alulmúlnia.
  • yesname #32
    November 22.
  • grebber
    #31
    Angolul elsőre + lostprophetnek köszönhetően magyarul is!
  • Voltan
    #30
    Az Elite még idén kijön?
  • yesname #29
    Nekem eddig a jelöltek:
    Shadow of Mordor
    Divinity: Original Sins
    Wasteland 2
    Dark Souls 2
    The Vanishing of Ethan Carter

    Hozzácsapódhatnak a listához:
    Dragon Age: Inquisition
    Elite: Dangerous
  • Voltan
    #28
    A Shadow of Mordor szerintem is nagyon nagyon jó lett. Főleg, hogy megjelenés előtt egyáltalán nem követtem figyelemmel, és csak a jó visszhang miatt vettem meg végül - leap of faith :D
    Tény, hogy nagyon jó lett, és a maga módján tök egyedi, hatalmas hangulat, és a nemesis rendszer szerintem nagyon jópofa újítás, tetszik!
    Ja, és gyönyörű!

    Nálam mindenképp ott van a dobogón a Dark Souls 2 is, imádom a sorozatot.

    Az Evil Within sem maradhat le, mert bár megvannak a hibái, de horror cuccokból idén nem volt hatalmas a felhozatal, szóval helye van itt. Tuti végigviszem még 1-2x, még nem vittem végig :)

    Persze jön még a Far Cry, meg az új Dragon Age, szóval ezek még változhatnak. Az Assassins Creed Unity-t én még pihentetem, túl sokat játszottam idén a Black Flag-gel, nem kívánok még egy AC kalandot egy darabig, majd jövőre :)
  • Voltan
    #27
    Említetted az Ethan Carter-t. OK, még nem láttam, szóval nem tudom, hogy működik, de ezerszer említetted már, hogy nem beszélsz angolul. Ez pedig egy kaland cucc, ha jól tudom. Akkor hogy játszottál vele? Van magyarul is, vagy mi?
  • tutituti
    #26
    hú basszus tényleg.
    Valiant Hearts: The Great War
    akkor osztoznak a díjon mert ez meg lelkileg kinyírt és a zenéjét hetente meghallgatom
  • tutituti
    #25
    Nálam egyértelműen Wasteland 2.Oda kell ész is és a rengeteg párbeszéd felüdülés + a poénok is találóak.Kellően nehéz csak még kéne legalább +200 óra történet mert bár így is hosszú volt hál istennek de hiányzik hogy nincs még több :)

  • Federation
    #24
    Ha már felmerült ez a 2014 év játéka címe, akkor a magam részéről a Shadows of Mordor-nak adnám a díjat. Valahogy klappol benne minden és bármikor vissza lehet menni benne és csinálgatni ezt azt. Jól ki van találva és jól meg lett valósítva. Nem egy eget rengető alkotás, de talán ezzel szórakoztam a legjobban idén.

  • grebber
    #23
    Az én izlésem szerint nincs is más. Továbbra sincs ezen mit magyarázni. Ez olyan hogy neked van barátnőd azt más meg bottal se érted remélem. Számodra nincs más csak ő ,más meg meh...
  • Although
    #22
    Figyelj, itt kb mindenkinek a "kb nincs is más" az ami szemet szúrt. De most már értjük neked nincs is más. Nagy különbség mint ha tényként állítasz egy ekkora hülyeséget.
  • grebber
    #21
    A saját véleményemet írom és mivel nem neked és másoknak akarok e tekintetben megfelelni szóval nem érzem úgy ,hogy bármelyik címhez is kommentárt kéne írnom.
  • Micsu
    #20
    jó akkor ne írd oda hogy nincs más hanem azt írd hogy én a felhypeolt 1 gombos rpgket szeretem
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2014.11.10. 14:28:49
  • grebber
    #19
    Gyűlölök mindent ami körökre osztott így kb bottal se.
  • Shep
    #18
    És a Divinity-vel mi van? Utóbbi idők legjobb RPG-je.
  • Terawatt
    #17
    Az adott cikk írójának a munkásságát ismered, tudod hogy kb azonos az izlésetek és korrekt cikkeket ír akkor jó támpont szokott lenni. Nem a pontozàs a lényeg szerintem, hanem hogy mit ír róla.
  • grebber
    #16
    Mivel ez az én véleményem így nem hat meg ,hogy másnak mi az év játéka. Ugyanúgy nem érdekel ,mint ahogy xy oldalak tesztjei jó-e illetve rossz-e egy game. Én el tudom dönteni ,hogy nekem mi a jó és mi nem nem valami nyomi oldal fogja megmondani.
  • Although
    #15
    Kemény :)
    Banner saga, Wasteland 2, Shadowrun Returns, hogy csak párat említsek.
    Edit: Mellékesen jelentős számú rp rajongónál biztos a Wasteland 2 az év rpgje.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.10. 14:03:12
  • Terawatt
    #14
    Rpg oldalon a Divinity O. sins az esélyes. Imádtam a DA első reszét és elég szkeptikus vagyok az új résazel kapcsolatban. Annyira nem tűnik kiforrottnak a combat.
  • grebber
    #13
    Amit biztosra tudok mondani

    Az év meglepetése minden tekintetben: The Vanishing of Ethan Carter
    Az év FPS játéka: Far Cry 4 (Még nem jelent meg ,de a többi már megjelent riherongyot porig alázza)
    Akció/kaland: Assassins Creed Unity (semmi nem érhet a nyomába)
    RPG: Dragon Age (mivel kb nincs is más)
    Sport: NBA 2K15
    Autós: Forza Horizon 2
    Az év legrövidebb játéka (legalábbis amivel én találkoztam): Among The Sleep
    Az év horror játéka: Evil Within (mivel kb itt sincs más)

    Az év legutálatosabb játéka: Daylight (10. patch után se hajlandó elindulni az eredeti verzió,de egy kurva szót ki nem ír hogy mi a baja. (A warez az fut)
  • hellboy4591
    #12
    Van egy olyan érzésem, hogy FPS-ek közül inkább a Titanfall, az új CoD és Far Cry 4 közül fog valamelyik díjazódni. Hiába volt szórakoztató a Wolfi, ezek mellett nehezen fog labdába rúgni.
    Utoljára szerkesztette: hellboy4591, 2014.11.10. 10:25:29
  • IMYke2.0.0.0
    #11
    State of Decay. Nem idei? Engem nem zavar, mert idén játszom :)
  • Kandurex
    #10
    Dark Souls 2