Az első vázlatok az új Mass Effect játékból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez mivel mond ellent az #5-nek?
Vilagert nem akarlak elkeseriteni, de a Reaperek a Galaxis legfelelmetesebb eroi voltak
"The Reapers are a highly-advanced machine race of synthetic-organic starships. The Reapers reside in dark space: the vast, mostly starless space between galaxies. They hibernate there, dormant for fifty thousand years at a time, before returning to the galaxy."
Masreszt ok csak vegrehajtok...oket is csinalta valaki (Leviathans)
"The Reapers are a highly-advanced machine race of synthetic-organic starships. The Reapers reside in dark space: the vast, mostly starless space between galaxies. They hibernate there, dormant for fifty thousand years at a time, before returning to the galaxy."
Masreszt ok csak vegrehajtok...oket is csinalta valaki (Leviathans)
mondjuk én továbbra sem értem, miért ne játszódhatna a történet a reaperek kiirtása után... Attól, hogy három vége volt az ME3-nak, még lehetne választani egy konkrét lehetőséget, és azt folytatni.
Mivel így nem lesz közvetlen folytatás az MEnemNÉGY , semmi jelentősége az ME3 mentett állások viszatöltésének, és a trilógiában hozott bármely döntéseknek sem.
Boss és gonosz meg akad elég. :-)
Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2014.11.10. 12:28:56
Mivel így nem lesz közvetlen folytatás az MEnemNÉGY , semmi jelentősége az ME3 mentett állások viszatöltésének, és a trilógiában hozott bármely döntéseknek sem.
Boss és gonosz meg akad elég. :-)
Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2014.11.10. 12:28:56
A reaperek nem az egész univerzum, "csak" a tejútrendszer legfélelmetesebb erői voltak. Valahol azt írták, hogy egy másik galaxisban fog játszódni az új rész, így eléggé megnőtt a lehetőségek száma a gonoszt illetően.
!!!Gothic forever!!!
"A játék PC-re és kurrens konzolokra jelenik meg majd egyszer."
"egyszer"
😊 😊 😊
"egyszer"
😊 😊 😊
Akkor már inkább csinálnának egy sztorit egy régebbi ciklus eseményeiről... mondjuk arról ahol a crucible majdnem elkészült. Én is szeretem az alap trilógiát, pont ezért nem akarom hogy elcsesszék ahogy írták is a kollegiák, inkább legyen full más, de ugyanaz a saga.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Most attól eltekintek, hogy milyen lett a 3nak a befejezése...de teljes mértékben egyet értek. Shepard és csapata teljesen szivemhez nőtt, rohadtul nem vagyok kíváncsi egy "jöttment" hősre akinek az lesz a dolga hogy megfékezze Földet a kenyérpirítók lázadásától.
kit érdekel az új karakter? az egész idáig arról szólt, hogy a reaperek a legfélelmetesebb erő az univerzumban, akkor ehhez képest most mivel fognak előállni? bármi ami ennél kevesebb érdektelen. ami meg több, az ügyefogyott erőlködés lesz. érdekes bioware stratégia. "csesszük el a 10 éve sikeresen prosperáló játékunk végét, és után se javítást, se folytatást ne készítsünk."
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams