A hobbit-trilógia legutolsó előzetese lett a legjobb
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem már idegesít, hogy minden csak a látványról szól, a történet meg a háttérbe szorult. Vagyis egyszerűen túlságosan szét van szabdalva, sok ez a 3 film egy ekkora sztorihoz, mondjuk kettő pont elég lett volna. A Gyűrűk Ura trilógiát moziban néztem, a Hobbit 1-es is, de a második részt már nem, és ezt sem fogom.
Egyébként a látvány sem tetszik nekem, annyi minden van számítógéppel csinálva, hogy már egy PC játékra emlékeztet az egész. Azért a Gyűrűk Ura képi világa valóságosabb volt.
Amúgy én továbbra sem ellenezném, hogy megfilmesítsék a Szilmarilokot, talán kijavíthatnák azt, amit a Hobbittal elrontottak.
Egyébként a látvány sem tetszik nekem, annyi minden van számítógéppel csinálva, hogy már egy PC játékra emlékeztet az egész. Azért a Gyűrűk Ura képi világa valóságosabb volt.
Amúgy én továbbra sem ellenezném, hogy megfilmesítsék a Szilmarilokot, talán kijavíthatnák azt, amit a Hobbittal elrontottak.
szerintem van esély, hogy a szilmarilokból is lesz film.
bár nem tudom hogy tudják átpofozni kalandfilm formára... nehéz lesz
bár nem tudom hogy tudják átpofozni kalandfilm formára... nehéz lesz
Melkorról és Szauronról azért jó lenne egy film.
angelus1991ster.blogspot.hu
Zsirály lesz...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
nagyon nem szerejjem az olyan hobbitkákos fímeket, amikbe nincsenek sárkányok
cc, stúdió, nem lesz ennek jó vége
cc, stúdió, nem lesz ennek jó vége
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Nem akarják ellőni. Látványilag sanszos, hogy az lesz a legdurvább. Pedig ez a csata se semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nocsak. Az előző részt úgy fejezték be, hogy a dühös sárkány fölrepül, hogy majd ő most lezúz mindenkit akit talál. Ebben a bemutatóban meg egyetlen képkockán sem szerepel a sárkány...