Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Lehetséges, erre nem gondoltam.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Ha elfogy a türelmem, akkor nagy eséllyel kilépek 😊 Időt akartam spórolni, meg párszor vagy a csapat húzott fel vagy saját magam 😛 Egy két vereség belefér, van ilyen, de a sokadik egymás után már igencsak megvisel. Ha ugyanannyi xp-t kapnék mindkét esetben, akkor nyilván totál hidegen hagyna. De sajnos nem így van 😞

Amúgy azt hittem a kompetitív játszmáknál van csak kemény büntetés, sima meccseknél viszont nem gondoltam volna. Én nem is értem a logikát benne, lévén a játék hamar talál mást a kilépő helyére 😊

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.08.23. 22:15:57

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

MarkBlade
lehet riportolták.. azért ugrott később be.
Malakai
Kilépegettél meccsekből? 😛
Más majd esetleg írja, hogy elévül-e (Chip?), engem max csak figyelmeztetett a játék eddig... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zegi Norbi HUN
Vicces volt, mert először csak 4et írt, aztán a menüben való bóklászás után felugrott 14-re 😄 Lényegében most felesleges megerőltetnem magam, mert akkor sem kapok valami sok xp-t. Ha nekik ez jó, akkor legyen 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.08.23. 18:52:07

Zegi Norbi HUN
Nem is tudtam hogy van ebben xp büntetés is 😊 Milyen kedvesek a fejlesztők. Le kell játszani azt a meccsszámot amit kiír vagy elévül egy idő után?

TBTPumpa
A D.Va-s videóhoz készítettem magyar feliratot, errefelé lehet csekkolni:

A magyar felirat eléréséhez kattints a Feliratok gombra.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

TBTPumpa
D.Va Nano-Cola skin-t kap:

PTR Patch Notes
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.22. 18:23:44

Maala
Facepalm. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem tudom mi a bajod. Múltkor valaki összeszámolta, h csak 28 CC képesség van a játékban. <#banplz>
Maala
Ha ilyen cancer shit marad a játékélmény a sok agyatlan OPra buffolt CC szar és porig nerfelt minden egyéb miatt, akkor nem sokáig fog fennmaradni bárki érdeklődése sem... Hacsak nincs oda az "áldott jó CC játékélményért".
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.08.22. 17:20:50

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TBTPumpa
Azért készülnek ezek, hogy fenntartsák az érdeklődést. Nem jófejségből. 😊

Maala
Úgy úgy, hazaérek megint, és meg is nézem párszor! :-D

Talán még arra is rávesz, hogy feltegyem megint BNetet meg ezt a CC-halmazt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.08.22. 15:31:56

<#szeret>
TBTPumpa
Szeptember 12-én bejelentik a BlizzCon Virtual Ticket tartalmát:
"The Virtual Ticket content stream will kick off on September 12th with a special all-access unboxing stream, revealing the goody bag items, as well as the digital Overwatch item.
Then through September 12th through October 30th, Blizzard will be releasing a slew of unique videos highlighting wonderful parts of the community, similar to last year."

A szokásos dolgok mellett lesz valami Overwatch-os játékbeli különlegesség is.

TBTPumpa
Akkor már legyen Brigitte. <#hehe>

Maala fórumtárs nagy D.Va rajongó. Örülni fog ennek a videónak! <#taps>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.22. 11:53:04

Malakai
Ha support, akkor Lúcio valószínűbb.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
Redditen Mercy-t olvasgattam. A helyszínhez nem passzol, de igazán kaphatna már egy support karakter is saját animációs kisfilmet.

Malakai
A helyszínt tekintve, kétlem, hogy túl sokan tippeltek bármi másra... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
Köszönöm a gyors megosztást! <#worship>
Mondtam előre, hogy D.va lesz ugye? <#hehe>

Tényleg lottóznom kellene!

Update: Ismét kitett magáért a Blizzard (bár most a World of Warcraft Battle for Azeroth videó anyagaival is magasra tették a lécet). Egy problémám van ezzel, eddig nem igazán kedveltem D.va-t, de most ez megváltozott és ez nem jó jel számomra... 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.22. 11:49:23

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Hamarosan.... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
Már fel is került:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.22. 11:35:50

Malakai
Új control map lett végül bejelentve (egyik dolog), kóreai helyszín persze, Busan... D.Va otthona. Jól néz ki.
Gondolom hamarosan feldobják jútyúbra is a bemutató videót. PTR-ra jön még ma valamikor.

ui.: Jeff szerintem be van tépve. 😄
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.08.22. 11:26:52

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
DJ Khaled helyett van k-pop lánycsapat (Fromis 9). 😊
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.08.22. 11:10:23

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
All-Star esemény menete:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.21. 21:44:35

TBTPumpa

Érkezik a Doomfist szobor.
Ár: 300 euró
Megjelenés: 2018. negyedik negyedév
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.21. 21:23:26

TBTPumpa

TBTPumpa
Akkor lehet D.Va-s videó lesz. Remélem egy kis DJ Khaled-et is becsempésznek a show-ra. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.21. 14:42:06

Malakai
Igen, a videó is biztos a Korean Fan-Fest-en lesz bemutatva, mivel hajnali három órát ír pacific time szerint. 😊
Gondolom utána US idő szerint napközben majd gamescom-on is nyomják majd.
Én azért várom, hogy valami egyéb újdonság is bejelentésre kerüljön. Jöhet tőlem a guild rendszer, role queue, új map és a több lore event is. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szomferi
😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Malakai
Ja, rááll a kezem, elnézést mr grammar nazi. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szomferi
kórea?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Malakai
Ha esetleg akit érdekelnek a World Cup eredmények, az első csoport selejtező most ért véget Dél-Kórea, Incheon-ban, a két full OWLeague játékosokból álló csapat jutott tovább, Dél-Kórea tarolt legtöbb meccsük 4-0 lett, rajtuk kívül a Finnek mentek tovább, de velük a pontokat tekintve a végéig versenyben voltak az Oroszok is. Dél-Kórea ellen igazából egyedül a Finnek kerültek közel, ők egy hosszabbítás meccsen vesztették el a meccset végül.

Olyan szempontból elég gyenge volt ez a dél-kóreai csoport, hogy nem volt igazán középmezőnyös csapat, csak három erősebb és három sokkal gyengébb. Az említett hármon kívül volt két kínai csapat is (Hong Kong és Taipei), akik kb ugyanazt a teljesítményt hozták, mint OWL-ben a Shanghai Dragons is, tehát végig vesztettek, Taipei egyet nyert, amikor elverte Hong Kong-ot. 😛 Japán egy fokkal jobb volt, ők azért jobban helyt álltak, de eredményeket tekintve ők is csak a kínaiak ellen tudtak igazán tenni is valamit, azon kívül egyetlen nyert mapjuk volt Oroszok ellen.

A második csoport selejtezőt Los Angeles-ben rendezik, szeptember 7-9, csapatok: Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Ausztria, Svédország, Norvégia.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.08.19. 11:28:20

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
A liga indulásakor kaptak emberek indulónak egy keveset, aztán lehetett szerezni meccs nézéssel is, de sajnos MO-on nem, mert nem vagyunk benne abban a kb két tucat országban, ahol regionálisan ez működik. (VPN-t ne kérdezd, én egy-két ingyenessel próbáltam, nem működött.) De meccs nézéssel már nem is nagyon lehet, mert a liga véget ért. Az all-star meccsekért gondolom jár majd, de azon max egy pár darabot lehet majd összeszedni. World Cup meccsekért szerintem nem jár, de ha járna is csak egy pár meccs van abból is csak hátra addig, ami egy pár tokent jelent. Úgy működött egyébként, hogy minden végignézett map-ért járt egy token, egy OWL este alatt általában lement kb 10-15 map.
És igen, lehet venni is tokent pakkokban (ez a 400 token kb 20€).
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.08.19. 02:02:10

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ezeket a league token-eket csak venni lehet? Vagy nézni kell a meccseket?
TBTPumpa
Elérhetőek az All-Star skinek!

TBTPumpa
Ismét ingyenes hétvége:

Malakai
Szivat a játék, meglepően gyakran jönnek legendary-k, event alatt már dobott 6-ot, de abból 4 régi skin, 1 pénz és csak 1db volt eventes skin. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
3 nap múlva:

Blizzard jófej volt és 200 tokenre csökkentette a skinek darabárát:
"The legendary All-Star Tracer and Genji skins have been reduced to 200 Overwatch League Tokens each! Get yours from Aug. 17-27."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.14. 20:35:47

TBTPumpa
A két új All-Star Legendary skin augusztus 17-től 27-ig lesz elérhető:

Feloldásukhoz League Tokenekkel kell rendelkezned (300 token/skin).

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.10. 22:10:43

TBTPumpa
LEGO Overwatch Tease

Az első készletek még az idén érkeznek!

TBTPumpa
Hát nem erőltették meg magukat. Talán ez az első event, ahol ilyen kevés újdonság van. Persze van 6 db új Legendary skin, de animáció, meg Highlight Intro csak 1-1 db.
Brigitte skin instabuy, de a többi meh. Nem kell dobozt vennem most sem... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.10. 08:45:48

TBTPumpa

Malakai
Ja mellesleg event-el együtt jött pár egyéb változás is, a korábban tárgyalt healer nerf-ek és buff-ok pl, Widow nerf, stb.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Annyira semmi új, csak skinek, hogy devupdate sem kell, meh.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
Jó játékot!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.09. 20:11:20