Búcsú a Windows 8-tól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hozzászólások jobbak mint a cikk!
Főleg a cikk mondani valója szomorú, és egyre érthetetlenebb a Microsoft üzletpolitikája.
Főleg a cikk mondani valója szomorú, és egyre érthetetlenebb a Microsoft üzletpolitikája.
Elvagyok én a szakócával is... a kalapács csak parasztvakítás😄
ha nem számít a fogyasztása, a hangossága, a kényelme, környezetszennyezése... 😄
Gondolom száguldozni akarsz😊
Oda kevés a Trabant,de boltba járni még tökéleses!
Oda kevés a Trabant,de boltba járni még tökéleses!
Bérbe vehet? reklámfelület...
én elvagyok a windows 3.1-el is, az összes többi parasztvakítás.
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2014.11.05. 20:45:44
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2014.11.05. 20:45:44
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ez aranyos, de tényleg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez így nem teljesen igaz. Én sem vagyok megelégedve a vállalat üzletpolitikájával, de a Windows 7 nagyon jó oprendszer, megalapozott újításokkal és fejlesztésekkel. Én is sok évig használtam XP-t, de már jó ideje áttértem Win 7-re. Egyenlőre még 32 bites van fent, de a 64 bites megoldást használó programok fokozatos elterjedése miatt, úgyis át kell majd térnem ennek vagy egy újabb Windowsnak a 64 bites verziójára.
A Win 8-al még nem volt dolgom, úgy érzem kicsit korán jött, de ahogy hallottam, annak is meg vannak a maga előnyei pl. gyorsabb bootolás.
A Win 8-al még nem volt dolgom, úgy érzem kicsit korán jött, de ahogy hallottam, annak is meg vannak a maga előnyei pl. gyorsabb bootolás.
én elvagyok windows xp-vel is, ezek az új windowsok csak parasztvakítások, hogy a vásárlópiactól folyamatosan beszedjék a sápot
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk