33
Manipulálás, bűntudatkeltés, zsarolás.
  • daydreaming
    strange days...
  • Pluskast
    Abszolút. Meg nevetséges és hülyén jön ki.
  • daydreaming
    Szerintem megalázó is, ha az ajtaján kopogtat.
  • Pluskast
    Minek akarod visszakérni? Teljesen felesleges. Én is voltam fiatalon hasonló cipőben csak én jóval értékesebb dolgokat adtam pár plüss figuránál. Vond le a konzekvenciát és lépj tovább. Senki sem tökéletes mindenki hibázik és csinál hülyeséget. A lényeg, hogy tanulj belőle.
  • MrHyde
    Nincs ezen mit gondolkodni több tizezer forintos cuccnál úgy hogy a csaj közbe szóba se áll veled, fogod magad átmész hozzá benyögöd hogy jöttél a cuccodért és már viszed is bármiféle kérés nélkül, az a te tulajdonod ne szórakozzunk már :)
  • haruhifancsi
    de nekem az jó, ezért roszz, tehát jó,
    mert mazochisztstha vagyok, vágod?
  • daydreaming
    Legszomorúbb az egészben, hogy az emberek többsége olyan szinten befolyásolható, hogy szavakkal lehet őket dróton rángatni, lásd: a Nép.
  • daydreaming
    A szeretetről pedig gyökeresen kezd megváltozni a véleményem. Akik orrba-szájba hirdetik, pont hogy ők azok, akik a legjobban kihasználnak embereket és ezeket a tetteket képmutató és felületes szardumával fényesítik. Van egy ismerősöm, aki az élettársának sose mondja, hogy szereti, de náluk boldogabb párt még nem nagyon láttam. Ennyit a szavak és tettek értékéről.
  • daydreaming
    Érzelmileg kihasználni csak azt lehet, aki adja magát hozzá. ;)
  • daydreaming
    Javítom magam. Minden örömhöz kell szenvedély, ami már magában hordozza a szenvedést, egyrészt a szóösszetevő, másrészt semmi sincs ingyen. Meg kell szenvedni dolgokért. Ha szeretsz valakit is szenvedsz valamilyen szinten, mert nem tudod elérni, hogy magadévá tedd.
  • daydreaming
    Végül is, a mazochizmus is egy út.. Én túl önimádó vagyok ahhoz, hogy a fájdalom okozzon örömöt. Helyette a tiszta élvezetet hajszolom. Visszatérve a témára, az már elég ciki, ha csak a zsarolás az, ami úgymond összeköt valakivel, úgy értem, akkor elég szegényes a plezsörpaletta.
  • haruhifancsi
    én imádom ha érzlmileg kihasználnak mert mazohisczta vagy
    lehet rosszul írtam nem túl jó az englishem sory 4 u
  • daydreaming
    Igen. Ez olyan, mint amikor faszkalap szulok hozzak fel a gyereknek, hogy bezzeg felneveltek stb. Valakiket biztos droton lehet igy rangatni.
  • videobaby
    hülye
  • Sippie
    ezért kell előbb megdugni, és csak utána fizetni
  • Retsu
    Amit hozzá közel állónak tesz meg az ember, azért nem kellene felhozakodni vele. Kölcsönös bizalom, önzetlenség meg kell hogy legyen-bár sajnos ritka az ilyen.

Jómagam tavaly találkoztam 1 volt csoporttárssal, úgy tűnt szimpik vagyunk 1másnak, aztán meg sehol semmi... Teszem hozzá elkísértem ilyen termékbemutatóra mert akkoriban ilyenbe is utazott: nem is a pénz bánt-hála Istennek még kevéssel megúsztam. Csak az a szexista, provokáló jelzéssorozat amit felém nyilvánított...utána meg le vagyok ejtve facsén se ír vissza...hát egyelőre ki vagyok ábrándulva nagyon.
  • videobaby
    +1
  • daydreaming
    Csak jó tanács: Ha felhozzák, hogy mit tettek meg érted, a válasz: Amit szívesen teszel meg a másikért azt nem tartod számon, a többit meg rendezd az üzletemberekkel.
  • longlivezodkola
    ÉN IS ZSAROLVA VOLTAM !!!! :((( JÓ NÉHA JÓL ESETT ,DE CSAK A PERVERZ NAPOKON :%5%/!=+
  • Narxis
    ejnyeeeeeee
  • Sippie
    ja, akkor simán vedd vissza
  • lifesgood
    Dehogy plüss. azt csak példának irtam. érdekelne a fenét egy plüss,dugja fel. Itt egy több tizezer ft-os cuccról van szó,melynek jobb helye is lenne a családban.. Egyébként nekem ingyen volt... ha fizettem volna érte,a kérdéseimet itt fel se kellett volna tennem..
    Nem tárgyaltam már vele régóta kb 1,5 hónap. Igy fogalmam sincs mit gondol rólam ...
    Alapesetben nem bántana a dolog,csak utálom,ha hülyének néznek,meg kihasználják a jóhiszeműségem. Mióta nem tárgyal velem,nem hagy nyugodni a dolog...Mindennap feljön bennem a hezitálás,h vissza vagy ne....
  • videobaby
    egy plüss izét használ? vagy mi van most? nem hiszem, hogy nem telne neki olyanra, max téged akar bosszantani és ezzel bizonyítani, hogy uralkodik fölötted. simán a kisujja köré csavar.
  • lifesgood
    Mindegy,ezt igy úgysem látjátok át... Pl. nyilván nem mások előtt kérném vissza. Ha ő trükközött velem én is megtenném,tudnék trükközni,hogy visszaszerezzem. Csak egyelőre még nem tudom,h a lelkiismeretem mit szólna később a dologhoz..
    A lényeg,h fájhatna neki,mert mindennap használja.
  • Montanosz
    bárcsak mindenkinek ez lenne a legnagyobb problémája...
  • Sippie
    mégjobban kiröhög, és valszeg úgyse adja oda, vagy megalázóan dobja a lábaid elé mások szeme láttára... kérdés mennyit ér meg.
  • lifesgood
    Nem ,erről szó nincs ilyet nem kértem tőle sose... Megszivtam az tény,de te ebben az esetben visszakérnéd?
  • Jabar
    beszopatott ennyi, meg akartad venni a testét és beszoptad! :p
  • lifesgood
    Sziasztok! Szerintetek mennyire életszerű dolog visszakérni a másik nemtől valamit,amit adtam neki amikor még jóban voltunk. Röviden annyi,hogy nem jártunk,de akartuk,később ő elkezdett kihasználni,de cserébe semmit nem kaptam. Majd egyenesen átment szórakozásba,meg hazudozásba. Tiltott chatről meg faceről. Nagyon ellene vagyok,ha valakik szerették egymást és utána a srác visszakéresgetoi a plüssöket stb.,de itt más volt a helyzet. Igaz,hogy én igértem,h neki adom,de amit ő igért nem teljesitette,csak hazudozás terelés stb..
    Miután odaadtam neki azóta lese szar,talán nevet is rajtam,h jól kihasznált,az ilyet én megvetem.
    Szerintetek?
  • WhiteStar
    az is megoldás :))
  • evilman1984
    Baltával az igazi.
  • Montanosz
    van ilyen, hát törölni kell az ismerősök közül, no nem baltával persze))
  • daydreaming
    Sziasztok. Mivel nem láttam hasonló témát és szerintem sok ember esett olyan csapdába, hogy hagyta magát manipulálni és zsarolni bármilyen formában, itt meg lehetne ezeket beszélni. Érdekelne kinek milyen tapasztalata volt, vagy csak sejti azt, hogy valaki zsarolja.