7
-
Axlkenobi #7 Taylor Kitsch nagyon jó volt a Farkasban, de Channing Tatum egész egyszerűen "trendibb" meg eladhatóbb, így sajnos lecserélték. Mondjuk nekem vele sincs különösebb bajom, csak hát szerintem Kitsch sokkal tehetségesebb és hozzá a szerep is jobban passzol. -
#6 pedig a John Carter szerintem rohadt jó lett (legalábbis én nagyon élveztem, a folytatást is vártam bőszen), a Csatahajó pedig mehet hang és kép miatt bemutatótermekbe :D -
AZUL #5 az a baj, hoyg az a színész (Taylor Kitsch) elég sok buktát hozott össze azóta... (John Carter, Csatahajó) persze ezek nem az ő érdemei, mert színészként szerintem hozta a karaktert mindkét filmben, s szerintem nagyon jó film volt mindkettő... -
kalapos01 #4 Igen. Rájöttél, hogy ezek filmek és a színészek képesek több szerepet is eljátszani. Tapsoljuk meg. Ez most komolyan újdonság? Azt hitted, nincs olyan színész, aki egy tévésorozatban 2-3 különböző szerepet is eljátszott az évek során? Facepalm. -
#3 Szerintem abban a raklap szar Farkas filmben Gambit kivételesen jól volt összehozva (arra a kemény 5 percre amit szerepelt benne lol) nem bánnám ha az a színész térne vissza a szerepre, szimpatikusabbnak tűnt. -
xido #2 Aki már volt is Deadpool szintén a Farkasban :) -
Dewri #1 Hát igen, a Farkas (ami Rozsomák...) első részében már szerepelt és nem Channing Tatum volt... Persze ilyen apróságokra nem adnak, ezért lett a Fáklyából Amerika kapitány, és elvileg Deadpool lesz a Zöld Lámpás...