21
 • Archenemy
  #21
  Ja még David Kellyhez annyit, hogy a halálával kapcsolatos vizsgálatokat 70 évre titkosították, ami messzemenőkig szokatlan. De aki nem hiszi el, hogy öngyilkos lett, az egy konteóban hisz, tehát nagyon buta, nem is kell vele foglalkozni.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1245599/David-Kelly-post-mortem-kept-secret-70-years-doctors-accuse-Lord-Hutton-concealing-vital-information.html

  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Kelly_%28weapons_expert%29
  Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2014.11.04. 12:10:20
 • Archenemy
  #20
  Teljesen egyetértek. Azzal, hogy "ez konteó" le van söpörve minden, és jön a példálózás a világméretű ufópiramisgyíklények összeesküvéséről, hogy az is konteó, és az is micsoda butaság. Pedig ez kb. olyan ellenpélda, hogy "a dohányzás nem káros, hiszen láttunk már százéves dohányost".

  Érdekes módon a sok "hülyekonteósok" huhogó egyből nekiáll terelni, ha mondjuk arról van szó, hogy Amerika miért is rohanta le Szaddamot (a hivatalos indoklás az, hogy a tömegpusztító fegyverei miatt). Vagy hogy az ügyben fő-fegyverszakértő David Kelly mitől lett öngyilkos (a hivatalos indoklás a magánéleti gondok). Itt érdekes módon a konteó megszűnik konteónak lenni, és átminősül mondjuk "hadititokká" meg "fedősztori mögötti eseményekké". Csak jaj, nagyon vigyázzunk, nehogy egyszer is be kelljen látnunk, hogy egy konteót gondolunk a legvalószínűbbnek, hiszen a konteó csak az üreges földben lévő nácipiramis zsidó gyíklény lehet!!!
 • kvp
  #19
  "Nem, valamit nagyon félreértettél. Itt nem a fogalmi asszociációkat olvassák ki, hanem a belső hang spektrumát."

  Nincs audio spektruma, mint ahogy a belso 'hang' is csak asszociacios halokent jelenik meg, tehat az olvasott szovegbol nem hang lesz, amit a hallorendszer feldolgoz, hanem a latorendszerbol egyenesen a fogalmi rendszerbe kerul mint fogalmi csomag. Ennek nyelvtani megfeleloje az elemzesi fa, raadasul minden szo mar ki van cserelve a hozza tartozo szimbolumra. (a google is ezt a technikat alkalmazza intelligens szovegelemzeshez) Ezek a szimbolumok egyenkent egy jol merheto neuralis mintat kovetnek, amit ki lehet olvasni mri-vel. Persze minden embernel mas a minta (a kulcs), de ez hoszabb tavon is allando, ezert egy elozetes felterkepezes utan a rogzitett fogalmak mintai mar konnyen felismerhetoek.

  Az, hogy az emberek egy resze a sajat hangjanak ismeri fel azert van, mert a belso forrasokhoz automatikusan a sajat hangukat felismero fogalom van tarsitva, egyfajta alapertelmezett ertekkent. Ennek egyik oka, pl. az hogy az emberek jelentos resze anno hangosan tanult meg olvasni, ezert ez rogzult. Az asszociacio viszont szabadon es akarattal cserelheto, tehat ha valaki nagyon akarja barmikor kicserelheti egy olvasott szovegben a hangforrast egy tetszoleges altala megjegyzett szemely hangjara. Ettol persze a neuralis mintak meg ugyanazok maradnak, kiveve a 'beszed forrasa' mezo erteket.
 • thegodhimself
  #18
  "csak" ez nem csak kategória. feltéve ha nem "angol" tudósokról van szó.
 • Angelus1991ster
  #17
  Mi van az őrűlt összeesküvés elmélet gyártó kifejezés túl hosszú? konteo - egy újabb újbeszél szó, ahogy a náci stb.
  Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.03. 21:49:34
 • Cefet
  #16
  A sok antikonteós meg...
 • Papichulo
  #15
  Az meg vicces, hogy a sok konteós egyből hogyan aggódik, mikor egy konteós agyából túl sok érdekes dologhoz úgysem lehet jutni...

  Meg aztan egy konteos agya az tokeletesen le van tukrozve a 911WasInsiderCIAWork.org oldalon vagy Szaniszlo musoraiban :)
 • Vol Jin
  #14
  Nem, valamit nagyon félreértettél. Itt nem a fogalmi asszociációkat olvassák ki, hanem a belső hang spektrumát.
 • Molnibalage
  #13
  Aha, de biztosan van annál jobb árnyékoló is. :)
 • kvp
  #12
  Eloszor is nem minden ember 'hallja' a sajat belso hangjat olvasas kozben, foleg nem gondolkodasnal, viszont minden embernel a fogalmak ugyanazokat az asszociacios neuronokat aktivaljak olvasott, hallott vagy gondolt szoveg eseten. Ez viszont mar merheto mri-vel. A kutatok is pont ezt tettek. A megoldas nagy problemaja, hogy az mri-s olvasas jelenleg meg nem kepes pontosan megkulonboztetni az egyes fogalmakat, csak agyterulet aktivitast mer. Az, hogy ez megegyezik felismerheto, de csak ket mintat osszehasonlitva. Viszont ha nem rogzitenek minden lehetseges mintat elore, akkor igy olvasni nem igazan lehet. Erdekes, de nem eppen uj kutatasi eredmeny es jelen technikaval nem is hasznalhato sok mindenre.
 • ostoros
  #11
  Vagyis azt javaslod, hogy árnyékolásként viseljünk alufóliát a fejünkön?
  =D
 • Molnibalage
  #10
  Nos, gondolom ehhez jól be kell drótozni a delikvenst és még így is igen limitált a dolog.

  Az meg vicces, hogy a sok konteós egyből hogyan aggódik, mikor egy konteós agyából túl sok érdekes dologhoz úgysem lehet jutni... :)

  Ha meg EM elven működik, akkor árnyékolás pofonegyszerű...
 • EnxTheOne
  #9
  Sponsored by NSA
 • Sir Quno Jedi
  #8
  Emberek, egyelőre csak azt tudják leolvasni, amit "hangosan" magadban felolvasol. Az emlékeidben ezzel nem tudnak kutakodni egyáltalán. Szal. könnyű kijátszani.
 • vision5
  #7
  Első lépés a gondolatrendőrség felé, hurrá!
 • endrev
  #6
  Nyugavér, ott még nem tartunk, hogy méterekről észrevétlenül lehessen ezt végezni. Elektródákkal megy csak a fejen. Ettől függetlenül persze csak egy tökéletes világban nem volna ez problématikus.
 • duke
  #5
  Ez mar tenyleg ilyesztonek tunik, hogy lehallgathatjak az emberek gondolatait.
  Eltudom kepzelni hogy az amerikai titkosszolgalatok mar gozerovel fejlesztik ezt a technikat.
 • Zolly75
  #4
  Ez nagyon rosszul hangzik! Végül sosem lesz az ember egyedül, ha ennek a technológiának elterjedne "drótnélküli" változata. Milyen menő árnyékoló sisakok lesznek! :)
 • Tetsuo
  #3
  "A megoldás egy újabb lépés azoknak a beszédre fizikailag képtelen emberek kommunikációjának elősegítése felé." :-D Na, persze.
  Ezt már régóta kutatják gőzerővel, az érdekes, hogy ennyit már a nyilvánosság elé tárnak.
 • gabber a hun
  #2
  Már rég van ilyesmi, sajnos :( ....
 • pignoris
  #1
  Remek... most majd jöhet a gondolatrendőrség is... sőt, alig várom h minden politikusra kerüljön egy sityak és a parlament tv-n mindenkinek a gondolatait követhessem a képernyő alatti futószalagon.