Már 5 mm alatt a legvékonyabb okostelefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
könyörgöm valaki találja már fel a 2 centinél vastagabb telefont is!
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kilógaaa, kilógaa, ÚRISTEN KILÓG A KAMERAÁJAAAAA!!!!! :O :DDD
Megalkották a nadrágzsebben hordva könnyen szarrátörhető telefont. :D
Persze ha ezt a vastagságot nem azzal érték el, hogy minden kisebb, vékonyabb, csak pl. a NYÁK és rápakolt chipek ugyanakkorák, akkor még hasznos is lehet a dolog, egy 10 mm-es telóba több mindent lehet rakni.
De 8-10 mm-nél lejjebb véleményem szerint nem érdemes menni, ha a telefon 3"-nál nagyobb, és nem (funkcionálisan) hajltható. :D
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2014.11.03. 18:02:01
Persze ha ezt a vastagságot nem azzal érték el, hogy minden kisebb, vékonyabb, csak pl. a NYÁK és rápakolt chipek ugyanakkorák, akkor még hasznos is lehet a dolog, egy 10 mm-es telóba több mindent lehet rakni.
De 8-10 mm-nél lejjebb véleményem szerint nem érdemes menni, ha a telefon 3"-nál nagyobb, és nem (funkcionálisan) hajltható. :D
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2014.11.03. 18:02:01
Én most már inkább kivárom 3 mm-es telefonokat, annál vastagabbat egyszerűen nincs értelme venni!
Eddig se a vastagsággal vagy súllyal volt a gond, hanem a kijelző mérete inkább a probléma meg a fogyasztása. A kijelző méreten nem lehet csökkenteni fiziológiai okok miatt, de fogyasztáson dolgozhatnának.
"amelynek vastagsága már 5 mm alatt van"
Ez kurva fontos fejlesztes, de sd kartyat persze nem lehet beletenni.
Ez kurva fontos fejlesztes, de sd kartyat persze nem lehet beletenni.
Tudom én,hogy cégek egymást között gyakorlatilag mindenben harcolnak ,de minek vékonyitanak már ennyire?
Így is alaig birják a szarok 5-7 órát használat mellett.
Akku forradalmát már de rettentő gyorsan.
Nem kell nekem hogy 1 hetet bírjon 2 szaros napot húzzon ki az nekem bőven elég de a mostani 5-7 órák amiket bírnak nevetséges.
Meg valahogy nem látom a telefonok hwjeinek fejlődésének az értelmét mert a rájuk kiadott játékok valahogy nem állnak összhangban a tudással.
Így is alaig birják a szarok 5-7 órát használat mellett.
Akku forradalmát már de rettentő gyorsan.
Nem kell nekem hogy 1 hetet bírjon 2 szaros napot húzzon ki az nekem bőven elég de a mostani 5-7 órák amiket bírnak nevetséges.
Meg valahogy nem látom a telefonok hwjeinek fejlődésének az értelmét mert a rájuk kiadott játékok valahogy nem állnak összhangban a tudással.
Next PC upgrade: 2022
Bravó. Most ennek tapsolni kellene?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ezzel még mindig nem lehet fokhagymát szeletelni! Hol az innováció?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
elég ha egy faszes farmer farzsebében van és leül a viselője...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
csak nehogy jöjjön egy erős fuvallat :)