Alien Isolation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Utoljára szerkesztette: Major, 2014.11.03. 11:57:37
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Pont az a lényeg, hogy a save pontok olyanok, mint a checkpointok más játékokban, hogy már alig várod, hogy odaérj és amikor sikerül, az igazi sikerélmény.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2014.11.02. 14:41:57
- nem futsz soha
- nem is sétálsz, csak lopakodsz, mindig
- nem világítasz se zseblámpával, se flare-rel
- nem lövöldözöl, csak amikor tuti nincs alien (tudni fogod, ez mikor van)
- csábító taktika, de inkább ne hívd oda az alient akkor se, amikor emberekkel akarsz elbánni - inkább rejtőzködj és lopakodj el mellettük
- a kamerákat vagy kerüld el - vagy kapcsold ki (nem emlékszem olyanra, amit ne lehetett volna)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
És szerintem is a legjobb Alien játék lett. AvP1-et is nézve...
Fenomenális a játék minden tekintetben: grafika (design), hangok, zene, történet, hangulat, élmény.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.02. 13:48:34
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Inkább töröltem, és végigklikkelgettem egy no-death gameplay videót, ahol - egyáltalán nem meglepő módon - minden mentés után ugrik a kép, szóval ki tudja, hány próbálkozásból vágta össze a véglegeset a player.
Pont a hetekben néztem újra az alient, az elszórt tárgyak + berendezések tényleg híven tükrözik az akkori díszletet. Szerencsére nem váltottak pl. holografikus kijelzőre, ellenben bele lehet futni 1-2 kétkazettás magnóba + a mágnesszalagos torzulás is epic a kameraképekben :)
Ha jól rémlik még az Aliens pen & paper RPG-ben is össze lettek házasítva, ettől függetlenül örülök, hogy jól sült el ez a játék, jól nyúltak a témához :)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egy biztos, haverommal, félrészegen marha jót röhögtünk (pozitívan) a játékon, mert úgy tényleg muris, hogy egyszer ő próbált eljutni a köv mentésig (vagy halálig) egyszer én, és úgy muri, tekintve, hogy 5-10 percen belül tuti hogy volt váltás.
Továbbá azt sem értem, hogy minek kellett ebbe a játékba fegyver (különösen lőfegyver) ha az alienen semmit nem hat. Hogy néha megöljek egy robotot? ccc, na ne. A hangulat mit sem ér, ha a végére nem parázol, hanem már röhögve futsz fiókról, fiókra, hogy ott gubbassz egy órát
(De tuti végig fogom játszani, megiszok pár pohár whiskeyt aztán hagy szóljon, akkor legalább nem leszek ideges...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Aliens vs. Predator 1999: Orbital
(szerk.) ja, Marine Campaign
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.02. 09:13:29
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
A fenti leírásnál talán picit szemléletesebb: Outlast és Amnesia: TDD az Alien világában. Ha azokat szeretted, ezt is fogod, ha azokat se, de szereted a régi Alien filmet (az elsőt), akkor feltehetően ezt is fogod a hangulat miatt, ha egyiket sem vagy nem igazán, akkor inkább kerüld.
Nekem eddig az év játéka, pedig az Amnesiat fél óra után meguntam.
ezt a játékot még nem próbáltam, de az AvP1 szerintem is a legjobb/legfílingesebb az összes Alienes játék közül
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams