11
Resident Evil 2 Reborn HD (nem hivatalos)
-
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 01:01:01 -
#10 azt had én döntsem el -
#9 -
mester1987 #8 Akkor inkább ne is mutassa senki...ha te ezt mondod akkor az 1000 %, hogy olyan is :S
szerk.:
Majd az első rész HD Remake-je jobb lesz és ha lesz vállnézet, remélhetőleg nem követik el újra azt a bakit, mint a 4-nél...vagyis nagyon remélem!!!
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.03. 18:52:48 -
#7 Én találtam ,de nem osztom meg ezt a foshalmazt. Az ilyet kár kiadni csak saját magukat égetik. -
#6 Ahogy valaki talál letöltő linket, kérem ossza meg velünk is. :)
Amúgy Facebook oldaluk.
És eredetileg szerintem innen kéne hogy tölthető legyen.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 14:52:40 -
#5 ezek a játékok elsősorban attól jók hogy nem vállkamerások, elvész az értelme a játéknak.
Valamint az egér + bill nem ehhez való, ezt kontrollerre szabták. -
#4 Hát azért a Resident Evil, és a Resident Evil Remake, nem ugyanaz! :D
A sima Resident Evil-t kihagyva az más, mert a Remake-ben több terület, vagyis más területek és plusz vagy éppen az eredeti helyett más feladványok is vannak.
Szóval a rendes PS1-es Resident Evil-t én még ha csúnya is letólnám gyorsan előtte. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 14:38:07 -
mester1987 #3 Én sem ellenzem, sem a Nemesist. Remélem lesz mindkét HD részhez vállnézet, mert anélkül számomra bukta,
ja és főleg ha már PC, akkor ne kövessék el azt a bakit, mint a 4 Ultimate HD-nál, hogy egérrel nem lehet fordulni balra és jobbra. Múltkor nézem nyomom az előrét amerre Leont irányítom erre mintha az egeret figyelembe se venné...(lustaságuk basszus). -
#2 Remélem valóban el fog készülni és remélem mivel ingyenes minden segítséget megadnak majd az emberkéknek, így lehetőség lesz hogy magyarítás is készülhessen hozzá!
Resi 4 előtt ugyis soha nem toltam egyik részt se szóval ez jó hír nekem Resi 1 HD, resi 2 HD ..... remélem akkor már jön majd a 3 is :D -
#1 Lelekes emberkék elkészítették, vagyis el fogják a nem hivatalos Resident Evil 2 HD újragondolt változatát.
Először egy alfa verziót tesznek közzé, majd állítólag a végleges játék is teljesen ingyen lesz mindenki számára elérhető!!!!
Elvileg azt mondták, hogy a normál kamera mellé lesz ez a modernebb válkamera nézetes irányítás is....:D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 10:04:04