9
-
#9 Jópofa cucc, végső verzióból lehet még én is veszek. Lehet legózni. Ez amúgy hátrány egyben erősen, de mégis jó érzés, hogy magad válogathatod össze a cuccokat, akár különböző (3rdparty) gyártóktól. -
#8 De jó! Már lesz olyan hibaforrás is, hogy nem érintkezik rendesen az egyik modul... -
tomboy013 #7 Elég darabosan mozgott rajta a droid. Bár alsókategóriába amúgy is harmatgyenge a rendszer. -
lapaleves #6 nem értem mér nem volt jó az atx, mit kell mindig mindent újra kitalálni -
barack1 #5 Szerintem a költségeket nem növeli lényegesen, csak a méretet. Gyakran olcsóbb nagyobb kockákból építkezni, mint egy szuper formájú házba belesűríteni az alkatrészeket. Amúgy az android szerintem is elég gyenge, de a mobil rendszerek mind gyengék. Maga a feladat megoldhatatlan. Ha azt akarod, hogy bárki írhasson rá programot, akkor a vírus írók is tudnak rá programot írni, ezért az egész rendszer használhatatlan lesz. -
Bakkertakker #4 Egy baj van vele, rossz oprendszer fut rajta. -
dyra #3 Nagyon jó kezdeményezés. Nem áll olyan jól a világ, hogy ennyi nyersanyagot pazaroljunk el mint amennyit jelenleg. Egy moduláris telefon könnyen és olcsón javítható felújítható. Nagyon remélem, hogy betalál ez a kezdeményezés. -
kvp #2 Ha 50 dollarert adjak majd az ures keretet, kijelzo, kozponti aramkorok, aksi es minden mas nelkul, akkor az nagyjabol meg realis is. Igazabol csak noveli a koltsegeket es a tomeget, hogy modularis, de a fejleszthetoseg nem jar annyi elonnyel mint hatrannyal. Persze amint kihoznak hozza beagyazott rendszerekhez valo modulokat (pl. orvosi muszer csatlas, robotokhoz valo, stb.) mar lesz elonye is, de ez egy nagyon szuk piac es egy szabvanyos univerzalis soros busz (hivjuk mondjuk USB-nek) az aljara boven biztositana ugyanezt. -
#1 Hát azt az 50 dolláros induló árat nehezen tudom elhinni, de úgy legyen...
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2014.10.31. 17:21:19