6
 • dartois83
  #6
  Azért az eléggé bicskanyitogató, hogy - a költségvetési tervezet szerint - jövőre több tízmilliárdot költenek focistadionokra, kb. annyit, amit az internetadóból kasszírozni akarnak. Mindkettő tétel (a focistadionokra történő kiadás, és az internetadó, mint bevételi forrás) mindössze egyetlen ember hajthatatlan döntése, mindaz, hogy amúgy a társadalom mit gondol az internetadóról vagy a foci ilyen irdatlanul nagy - és szerintem pénzkidobás jellegű - támogatásáról, az kicsit sem hatja meg.
 • Narxis
  #5
  Te akkora gyökér vagy, hogy csak az ingyen internetért bemész a plázába? Gratulálok, de ahhoz is, hogy milyen jól átlátod a probléma lényegét. :)
 • sanyicks
  #4
  balfasz
 • Zoliz
  #3
  Hú, de be vannak xarva az internetből élő kockafejek és politizálnak. Mér eddig nem ez volt nálunk is, menj be bármelyik Plázába találsz ingyen internetet, vagy ülj fel a vonatra, menj be egy mekibe.
 • AnuluWork #2
  Index vs Népszabadság, 2008:

  "Az ár persze csak nemzetközileg tud alacsonynak látszani, a távolmaradók mintegy felének még mindig drága mulatság az előfizetés - ez pedig már a Népszabadság megrendelésére készült Szonda-felmérés egyik megállapítása. A felmérés és a cikk egyébként alig leplezetten az internet megadóztatása mellett próbál - eléggé átlátszóan - érveket szolgáltatni. A lakosság többsége támogatja az internetadót - fenyegetnek leplezetlenül az írás utolsó mondatában (a közvéleménykutató hivatkozott kérdése egyébként nem is erre vonatkozott), mivel nagyjából ugyanannyian tartják elfogadhatónak a netadó mértékét, mint ahányan internet nélkül élnek az országban."

  :)

  Ha már a Fidesz 2008at ekézik, említsük meg ezt is.
 • stationx
  #1
  Hülyék ezek, hát nem látják, hogy a Kedves Vezető nem ezt csinálja itthon.? Jobban is teljesítünk. Zimbabwéhez képest.