10
Gépelemek1
-
hiper fizikus #10 Ti nem eszkábáltok valamit? Mármint a kombjúter virtualitáson kívül. -
I am Cthulhu #9 Nincs nagy tolongás :-D -
#8 Mármint, hogy a 3 éves alapkézést után 1,5 év mehet még? Ez 50% plusz... Ez relatív értelmenben sokkal megengedőbb. Nekem 10 féléves képzésnél 13 félévet finanszírozott az állam. -
I am Cthulhu #7 Debreceni Egyetem
Muszáj végezni az egyetemmel időben, mert annó megkötötték velünk az állambácsi a szerződést, hogy ha nem végzed el úgy hogy csak egy 1,5 évet húzol rá, akkor erősen vissza kell fizetni a dolgokat. Már nem lehet húzni halasztani a tanéveket.
Ezért lenne fontos, hogy valaki segítene ebben.
A jkv. részét megcsináltam, de e mellett hogy az autocadhez nem értek abszolút, mellette ott a mecha, matek stb.
nem egyszerű.
-
hiper fizikus #6 Én sok évvel ezelőt primitív köülmények között megpróbáltam fogaskerekekekt csinálni rétegzett műanyagból marózással, de sehogy sem sikerültek elég pontosra. Ti, hogy vagytok a fogaskerekekkel ?
-
#5 Anno a "kedves" csoporttársam - mert két emberes feladat volt - baszott dolgozni és két ember munkáját csináltam helyette. Anyáztam is rendesen. Ok, ő fizette a nyomtatást meg hálálkodott, de kb. ennyiben ki is merült a részvétele...
Gondolkozz el, hogy csak egy mérnök gyakornok óradíja mennyi és neked mennyi melód lenne vele. Ennél még a keresztfélév is sanszosan olcsóbb. Nem szégyen az, ha az ember nem csont nélkül végzi el az egyetemet én sem úgy lettem gépészmérnök, Igazság szerint alig ismerek olyat, aki a régi osztatlan képzésben 5 év alatt végzett..
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.03. 09:51:23 -
#4 mék etyetem? -
I am Cthulhu #3 Próbáltam csak mindenki el van foglalva a sajátjával, mert mind más típus
nem ingyen gondoltam persze:) -
#2 Itt?! A szaktársaiddal nem próbáltál beszélni?
...illetve csak így, ingyen? :D -
I am Cthulhu #1 Üdv mindenikek bátorkodtam megnyitni ezt a témát, remélem itt is sok segítség összegyűlik, ilyen témát nem találtam itt
Ez elsősorban e gépészeti tantárgy segítségére, megértésére szolgál.
Tiszteletteljes kérésem lenne, hogy aki tud nekem segíteni egy hidraulikus munkahenger megtervezésében, jegyzőkönyvön és autocad rajzolással együtt kérem segítsen.
SOS
A hengerhez szükséges adataim megvannak, csak abszolút nincs időm ezzel per pillanat a többi tantárgy mellett teljes körűen foglalkozni.
Köszönöm