Plakátot és címet kapott a Halálos iramban 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így van - és rendesen össze vannak kötve a történések.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennél mennyivel jobb volt a nem hivatalos teaser poszter
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
nem nehéz kitalálni, hoyg a 3. rész az alternatív vonal... az időrendben az 5. rész után játszódik... megkellett volna várni a főcímdal végét, s tiszta víz kerülne a pohárba... 😉 engem amúgy az zavar jobban , hoyg ott Jason Statham a főgonosz úgytűnik, s itt sehol a felsorolásban...
A 3. rész volt a legrosszabb, majd után a 4. A többi rendben volt, nagyon várom már a 7. részt.
Ahhoz képest, hogy az 1-2-3 a versenyekről szólt inkább és a kocsik elég hangsúlyos szerepet játszottak, addig a többi rész egyre inkább amolyan Ocean's 13 jellegű bűnözős-rabló-pandúros film lett, amikben néha autókon menekülnek... Tehát teljesen átlényegült az egész, mintha 2 külön koncepció lenne... Így is jók a filmek, de a negyediktől már teljesen más szemmel kell nézni, mint az első hármat... Mondjuk a harmadik erősen bekavar az időrendbe Han halálával, aki még az ötödikben is él ugye...
Fájó pont Paul Walker elvesztése, nagy kár érte. Nekem az első rész kultikus volt, moziban néztem meg és az tetszett benne a legjobban, hogy nagyon minimális volt a CGI, helyette igazi kaszkadőrmutatványok voltak. A második rész is még többnyire így készült, viszont már előrevetítette, hogy minden új részben nagyobbat akar szólni, mint az előző, ezért olyan CGI effektekkel nyomták teli, ami már rég elvesztette a talajt a realitással és egyébként az autókkal. Most már egy folytatásos családregénnyé avanzsált, ahol Vin Diesel szúrós pillantásokat tesz Dwayne Johnsonra és viszont. De azért várom a megjelenést! 😊
A filmeket altalaban nem tortenes szerinti idoben forgatjak, hanem "ossze-vissza"😊 Igy nem biztos hogy az elejerol fog "hianyozni", hanem innen-onnan. De allitolag mar "csak" egy forgatasi helyszin volt hatra, Dubai vagy hasonlo, talan a fo/zaro jelenet, es akkor valoban a vegerol fog hianyozni😛 Elvileg a testverei potoljak, megoldjak okosban (beszed kozben csak hatulrol latszik, a szaguldo autokban meg amugy sem o ult).
En csak az 1., 5-6. reszeket lattam. Az elso kicsit uncsi volt, a 2-3. mar a plakat alapjan sem tetszett, de az 5-6. tenyleg jo volt. Esetleg meg a 4.-et kellene megnezni😄
En csak az 1., 5-6. reszeket lattam. Az elso kicsit uncsi volt, a 2-3. mar a plakat alapjan sem tetszett, de az 5-6. tenyleg jo volt. Esetleg meg a 4.-et kellene megnezni😄
Jah, ők is abszolút király karakterek voltak. Remélem a tragikus események ellenére is sikerült egy jó forgatókönyvet összehozniuk.
Amúgy közben rájöttem a Mexikó az valójában Brazília volt. 😊
Amúgy közben rájöttem a Mexikó az valójában Brazília volt. 😊
Én is várom. Paul hiányozni fog a film második felében (szerintem), de remélem, azért ütős kis film lesz ez is.
Nekem Sung Kang és Gal Gadot fog még hiányozni.
Nekem Sung Kang és Gal Gadot fog még hiányozni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Várós. A 2.-3. rész mélyrepülése után egész jó kis filmeket hoztak össze, különösen, hogy visszatért WD. A mexikós rész is eléggé tetszett. Oké a széf hülyeség volt, de kárpótolt érte Elsa Pataky. Szóval nagyon várom már rég ezt a részt, viszont szegény Paul Walker nélkül nem lesz az igazi. Kíváncsi leszek, hogy hogyan "oldják" ezt meg.