The Vanishing of Ethan Carter - Az év játéka?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a mondandóba nem tudsz belekötni, köss bele a stílusába. Fix menekülési útvonal.
ha az SG szerint az év játéka, akkor biztos, hogy szar játék...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ennél ironikusabb hozzászólást talán még sosem olvastam.
Tinman
Az jó, mert Evolution egy szóval nem mondta, hogy hülye vagy, hanem a hsz-edre írta, hogy hülyeség...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Never go full retard....oopsz, keso 😄
Tudnam kik azok a shooteresek? Vadaszok talan? Vagy peashooterrol van szo? Az RPG-sek gondolom a tankelharitok vagy ilyesmi😄
yesname
Én nem látom a minősítésedet a hozzászólásában. Viszont nálad valóban nem kell boltba menni alacsony IQ-ért és ezt nem emiatt a hsz miatt állítom, hanem általában. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ennyi hülyeséget összehordani. Mi az, hogy "RPG-sek", meg "shooter-esek"? Az nem jutott eszedbe, hogy mondjuk a játékosok nagy része nem csak egy stílussal játszik? Szóval hagyjad itt a hülyeségeket. Az meg, hogy te nem ismered, az se jelent semmit. Nézd meg akár Steamen, akár metacriticen a játékosok véleményét róla. Ja és ha játszottál volna vele, akkor tudnál, hogy nem a "csilivili" grafika miatt jó.

@ Serutekin A Steamen ezt írtam róla:

"Nehéz leírni, hogy ez a játék miért is annyira jó anélkül, hogy lelőném a sztorit. Ugyanakkor a sztori lelövése pedig elvenné az élvezeti faktort.
Főszereplőnk egy különleges ügyekkel foglalkozó nyomozó, aki a címben szereplő Ethan Carter keresésére indul. Mindezt tesszük első személyű nézetben, egy gyönyörűen kidolgozott erdőségben és a körülötte megtalálható kisebb településen, bányában, egyéb helyszíneken. A játékból mindvégig árad a misztikus, borzongató hangulat. Bármerre jár az ember, mindig talál érdekességeket. A főszálat továbbvivő gyilkosságok megoldásán kívül néhány mellékszálat is találunk. Ezek mind kisebb, különálló történetek, amik nincsenek híján fantasztikumnak, misztikumnak, sci-fi elemeknek. Mind a gyilkosságok, mind a mellékszálak megoldásához nyomokat kell találnuk, tárgyakat megfelelő helyre illeszteni, feladványokat megoldani, eseményeket megfelelő sorrendbe rakni és sokat, nagyon sokat sétálni. A feladványok nem túl nehezek, nem igényelnek túl sok gondolkodást, a nyomok, tárgyak megtalálása se különösen nehéz. Közel se egy HC kalandjátékról van szó. Inkább a hangulat adja meg a játék igazi ízét, de az maximálisan."
valaki írja már le a tapasztalatait