5
-
Angelus1991ster #5 Ne reménykedjünk Hazánk történelmét feldolgozó filmekben, az a kommunizmusban volt erős. Most rosszabb a helyzet. Kulturálatlan producerek , semmiféle izléssel uralkodnak, mert egykettő kretén politikust megkentek jó sok pénzzel.
Ott a hörcsögarcú, mihez ért? pruducer, mi az? ad valamit a filmhez? (a pénzen kívül) tartalmat ( inkább nem ) ? Ezek határozzák meg a filmipart, alkalmatlanok. Ha filmet akarsz Magyarországon csinálni akkor csak a nehezen összkuporgatott pénzed fedezi. Inkább gyártsunk animációs filmeket. -
#4 Ez nem a pénzről szól. Nem mindennek az a mértéke. ;-) -
Dewri #3 A milliárdos ócska kis Vuk és a szintén milliárdos bukott Jáksó-féle sorozat után akár kaphatott volna egy esélyt, bár a művészrendező miatt valóban esélyes valami elborult, csak a nevében Toldi mű... -
#2 2,5 milliárd forintról beszélünk. Egy hazai mozikban kasszasikernek tekinthető film ennek a tizedét hozza. Értem én, hogy kell a finanszírozás, de ennyi pénzt már jól át kell gondolni. Kell még egy Hídember? Az is több mint egy milliárdból készült, az imdb-n 4.7 ponton áll, vajon mennyit hozott? Még ha tehetséges rendező is Pálfi György, kommersz kasszasikert még nem készített, márpedig ezt a Toldit oda kell pozicionálni. Én sem támogatom, hogy ennyi pénzből támogassuk egy tehetséges, de művészrendező álmát. -
wwenigma #1 Biztos kell a pénz valami holokausztos filmre.... esetleg egy megható munkás roma történetre.