Egy nemesfém táplálja Homérosz öröktüzeit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha láttad volna (pláne éjjel) a szóbanforgó domboldalt, akkor nem lángocskaként állnál a dologhoz. Ma is lenyűgözi az embert, pedig valamivel nagyobb a természettudományi ismerete, mint anno volt.
Nagyon egyszerű. Az emberek mindig is szerettek hátborzongató történeteket alkotni. Az ilyen történetekben pedig a legijesztőbb mindig egy torz lény volt, akit valahogy körül kellet írni. Akkoriban még elég szegényes volt azon állatok listája amiket az emberek ismertek, mert nem volt internet hogy a világ másik felén élő állatokat is ismerjék. Ezért hát a jól ismert, többnyire házi állatok jellemzői alapján írták le a saját kis szörnyeiket. És hidd el akinek a legdurvább dolog amit életében látott egy medve, vagy egy farkas az parázni fog pl. egy 2 lábon álló ember méretű farkastól, vagy a lentebb említett keveréktől, főleg ha még tüzet is okád 😄
Nekem meg az nem fér a fejembe, hogyan képes valaki elhinni, hogy ilyen urban legend mesebeli lények létezhettek.
Szerintem szét voltak szállva a hallucinogénektől,régi törzsek mindenféle növényen éltek.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
"Állítólag ezek a lángok inspirálták Homéroszt a tűzokádó oroszlánfejű, kecsketestű, kígyófarkú kiméra kitalálásában az Iliász című művéhez."
Hogy hogyan tud néhány törökországi lángocska arra inspirálni több különböző ősi kultúrát is világszerte, hogy kevert élőlényekről "találjon ki" történeteket, az nekem magas.
Hogy hogyan tud néhány törökországi lángocska arra inspirálni több különböző ősi kultúrát is világszerte, hogy kevert élőlényekről "találjon ki" történeteket, az nekem magas.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
És akkor miből lesz ez a metán és mi a vegyi folyamat ami lejátszódik? Érdekes lehet akár energiatermelési szempontból.
A folyamatot ugyan nem értem, de akkor, ezek szerint jöhet az olcsó metán! Persze, ha az olajlobbi nem szól közben... :-(
http://www.tradeximp.com/
Szerintem meg egy megsérült Ős gázvezetéket látott Homérosz. 😄
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)