47
Call of Cthulhu - A Frogwares horror/kalandjátéka
-
JonasSandor #47 Április 19 az új része. -
JonasSandor #46 Jó kurva rövid akkor ennyi év alatt sikerült egy nyúlfarknyi történetet összehozni jó isten. -
Az írják hogy kb 7 óra az egész...ennyi idő alatt végigjátszható -
Sith #44 Megjegyzem nem tudom mit vártam, de egyelőre nem mondom hogy a legjobb.. de talán nem is a legrosszabb, bugos mint az istennyila...talán szépnek sem szép, de hangulatos. -
JonasSandor #43 Nekem is nagyon várós volt azt hittem hogy olyan lesz mint az első része, hogy megvolt spékelve akciós részekkel is úgy mint az alone in the dark 4. -
FOV állítása akinek az alap nem jön be!
Find Engine.ini in \Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\CallOfCthulhu\Saved\Config\WindowsNoEditor
1. Create a copy of the original just in case.
2. Open the file and add lines:
[/script/engine.localplayer]
AspectRatioAxisConstraint=75
3. Save the file and open its Properties, then make it Read Only.
4. Play
Elég vegyes a fogadtatás...van akinek egészen tetszik pl 85% és van akinek nem annyira 55%... -
Várható volt az elözetesek után, talán a The Sinking City jobb lesz -
Hát, sajnos úgy fest, az van, amitől tartottam, egy középszerű, kiforratlan vacak lett.
Kár, várós volt pedig. -
JonasSandor #39 Ez csalódás sétaszimulátor az egész most közvetítik youtubon egy kínai. -
JonasSandor #38 Virágbolti verzió már kint is van ez aztán gyors volt. -
Befutott a launch trailer -
Call of Cthulhu - betekintő az őrületbe -
Gépigény:
Minimum:
64 bites processzor és operációs rendszer
Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64 bit)
Processzor: Intel Core i5-3450 (3.1 GHz)/AMD FX-6300 (3.5 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Grafika: 2 GB, GeForce GTX 660/Radeon HD 7870
Tárhely: 13 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Internet kapcsolat szükséges a játék aktiválásához
Ajánlott:
64 bites processzor és operációs rendszer
Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64 bit)
Processzor: Intel Core i7-3820 (3.6 GHz)/AMD FX-8370 (4.0 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Grafika: 4 GB, GeForce GTX 970/Radeon R9 390
Tárhely: 13 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Internet kapcsolat szükséges a játék aktiválásához
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.12. 15:26:59 -
Call of Cthulhu - a őrület határán -
Egy teljes óra a Call of Cthulhuval -
GC 2018: Gameplay trailert kapott a Call of Cthulhu
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.24. 19:12:04 -
GC 2018: Játékmenet kommentárral -
Végre megérkezett a hivatalos dátum: a játék 2018. október 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. -
Idén ősszel jelenik meg a Call of Cthulhu -
JonasSandor #28 Ugye nem sétaszimulátor lesz ez is?,lesz benne harc is? -
E3 2018: Call of Cthulhu - lecsapnak a Nagy Öregek -
Call of Cthulhu - Edward Pierce nyomozni indul
-
Nem baj. Remélem akkor jól összerakják és nem lesz bugos. Dolgozzanak rajta és kapjunk egy minőségi Cthulhu játékot.
-
Csak jövőre... -
Call of Cthulhu - Official E3 2017 Trailer (RPG Horror Game)
-
2017 Q4 -
Call of Cthulhu - az őrület határán -
Nekem a Dark Corners tette világossá, hogy játék is vissza tudja adni a "kozmikus iszonyatot" . :) -
nxs #19 A Dark Corners of the Earth zseniális volt,a szürkesége,ahogy a tériszony miatt szédültünk a magasba,a tehetetlenség,kiszolgáltatottság érzése. Lovecraft műveit viszont kb lehetetlen visszaadni egy játékba,mert nagyon a megfoghatatlanra koncentrál,a rettegésre az ismeretlentől. Egy játékban ezt készen kapjuk,saját képzeletünk gyakorlatilag nulla. Egyedi műfaj ez amit Poe elkezdett,H.P. közérthetővé tett,és amiből Barker trancsír horrort csinált.
Jöhetnek a Lovecrafti rémálom játékok,sajnos én szkeptikus vagyok. Aki szereti a rémtörténeteket az inkább olvasson :) -
fluency #18 Ezt már régebben tudni lehetett, valószínűleg átsiklottál felette.
egy lista a készülő Cthulhu játékokról -
Ők már régebben is azt csinálták nem? Reménykedek egy jó Lovecraft játékba mert az írásai nagyon hangulatosak :) -
Ej de nagy a kavarodás a game körül... A Frogwares nem fog Call of Cthulhu -t csinálni... az ő játékuk neve The Sinking City lesz. -
Imádjuk a Call of Cthulhu legújabb képeit -
E3 2016: Hangulatból jeles a Call of Cthulhu trailere -
Két látványos képet kapott a Call of Cthulhu -
preziosi #12 megérkezett az első két in-game fotó:
-
preziosi #11 http://www.callofcthulhu-game.com/
fellőtték a hivatalos weboldalt, további infók várhatóan a focus "what's next" eseményén.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2016.02.25. 21:24:57 -
preziosi #10 mivel a frogwares szakított a focus home-mal, ezért a játék munkálatait a styx: master of shadows-t is jegyző cyanide studio vette át. ők jelenleg elég elfoglaltak lehetnek a styx folytatással és a spacehulk: deathwinggel is, szóval továbbra sem tudni semmi egyebet a játékról, csak annyit, hogy a kitűzött megjelenési dátum 2017.
-
Kaixo #9 Talán nemsokára többet is fogunk tudni a játékról. Ugyanis most augusztus 20-tól 23-ig a NecronomiCon-on részt vesz a Frogwares csapata és infókat ígértek a játékról. http://necronomicon-providence.com/welcome/ -
Kaixo #8 Lehet tudni valamit a megjelenési dátumáról? Elképesztő hangulatot árasztanak a képek.