9
  • Svlad Cjelli
    Ciki? Irtatok ti mar istenito cikket szarabb filmekrol is...
  • wraithLord
    Miért, a Ghost Rider olyan jó volt?
    Viszonylag sok jó filmje van, de a Ghost Ridert nagyon nem sorolnám azok közé. És a National Treasure-t sem, bár az legalább szórakoztató.
  • zetortraktor
    Ja. Persze, hogy kiírják a reklámban. Mint azt is, hogy ha valamelyik filmben Peter Jackson volt szobatársának a fia a fővilágosító. A leggázabb, amikor valamit azzal próbálnak eladni, hogy valaki a producere, főleg, ha az a valaki rendező. Szegény 70 éves Schrader 15 éve nem írt szinte semmit, tavaly meg csinált egy vérgéz The Canyons, ami nem elhanyagolható, mégsincs feltüntetve.
  • zetortraktor
    A nap kommentje? Még nem láttál tükrözött jelenetet? Egy gombnyomás a programmal.
  • Axlkenobi
    Szerintem sem néz ki olyan szarul ez az előzetes. Azt meg ugye csak halkan jegyezzük meg, hogy írta és rendezte Paul Schrader, a Taxisofőr és a Dühöngő Bika írója, a producer meg Nicolas Winding Refn (Drive). Ez a nem elhanyagolható infó amúgy az előzetesben is fel van tüntetve.
  • Ender Wiggin #4
    de az is lehet, hogy tükörbe néz...
  • Qlimax
    Egyszer a jobb füle sérült, másszor a bal. Sejtet valamit....
    Ráadásul eszméletlenül hülyén néz ki.
  • Zombee
    Szerintem a Szellemlovas tökéletesen illik a sok szar filmje közé. Az első még egy nézhető, vállalható film volt, a második viszont egész egyszerűen szar.
  • culas25hc
    Nem tűnik ez olyan rossznak. Amúgy a Joe-t épp tegnap láttam, azt nem lesz könnyű egyhamar felülmúlni