Újabb Nicolas Cage-ciki kapott előzetest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ciki? Irtatok ti mar istenito cikket szarabb filmekrol is...
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Miért, a Ghost Rider olyan jó volt?
Viszonylag sok jó filmje van, de a Ghost Ridert nagyon nem sorolnám azok közé. És a National Treasure-t sem, bár az legalább szórakoztató.
Viszonylag sok jó filmje van, de a Ghost Ridert nagyon nem sorolnám azok közé. És a National Treasure-t sem, bár az legalább szórakoztató.
Ja. Persze, hogy kiírják a reklámban. Mint azt is, hogy ha valamelyik filmben Peter Jackson volt szobatársának a fia a fővilágosító. A leggázabb, amikor valamit azzal próbálnak eladni, hogy valaki a producere, főleg, ha az a valaki rendező. Szegény 70 éves Schrader 15 éve nem írt szinte semmit, tavaly meg csinált egy vérgéz The Canyons, ami nem elhanyagolható, mégsincs feltüntetve.
A nap kommentje? Még nem láttál tükrözött jelenetet? Egy gombnyomás a programmal.
Szerintem sem néz ki olyan szarul ez az előzetes. Azt meg ugye csak halkan jegyezzük meg, hogy írta és rendezte Paul Schrader, a Taxisofőr és a Dühöngő Bika írója, a producer meg Nicolas Winding Refn (Drive). Ez a nem elhanyagolható infó amúgy az előzetesben is fel van tüntetve.
de az is lehet, hogy tükörbe néz...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Egyszer a jobb füle sérült, másszor a bal. Sejtet valamit....
Ráadásul eszméletlenül hülyén néz ki.
Ráadásul eszméletlenül hülyén néz ki.
Szerintem a Szellemlovas tökéletesen illik a sok szar filmje közé. Az első még egy nézhető, vállalható film volt, a második viszont egész egyszerűen szar.
Nem tűnik ez olyan rossznak. Amúgy a Joe-t épp tegnap láttam, azt nem lesz könnyű egyhamar felülmúlni