8
  • fs9pilot
    Kérdezem én, hogy még a GTA-ra akadtak ki hogy durva, akkor ez mi, hozzáteszem, ott nem is muszáj embereket ölni! Akiben van némi hajlam, hogy ezeket megtegye igazából is, még ötleteket is fog kapni hogy hogyan és milyen módszereket alkalmazhat... Ez egy okádék fos, értelme 0. Ehhez nem kell hogy megjelenjen a játék, ezt egy egyszerű trailerből le lehet szűrni hogy amiben teljesen ártatlan embereket kell KIVÉGEZNI különböző módszerekkel, annak értelme már nincs. Ilyen sz*rokat engednek kiadni? ... vicc, és akárki megveheti majd, még egy 14 éves is...
  • G18XM8
    Én imádom a lövöldözős játékokat, de ez egy gusztustalan rakás sz*r, aminek nem hogy értelme nincs, de még káros is lehet.
  • Hoz_Hun
    Egyetértek. Azért játékot faragni az ártatlanok mészárlásából az már sok. Mi a következő, gyerekeket megerőszakolós játék?
    Én le se csekkolom, undorodom tőle. Pedig rengeteg véres programmal játszok, de ennek a témája gusztustalan.
  • Voltan
    Miért is?
  • SirBubu
    azért ne vonjunk már le messzemenő következtetéseket egy még meg se jelent játékról. lehet hogy lesz ebben pont annyi gógyi, mint a Postalban. itt csak a technikai megvalósítást láttuk, meg egy felvezető animot, ahol a(z anti)hős elmondja a baromságait
  • sirpalee
    Pedig képmutató vagy.
  • yesname #2
    Egyetértek.
  • Voltan
    Háátööö.. Azért ez már tényleg egy kicsit túlzásnak tűnik,
    A Postal perse brutális volt, de tele volt fanyar fekete humorral.
    A Manhunt talán az eddigi legbrutálisabb játék, de ott is végülis bűnözőket mészároltál, és nem volt más választásod.

De ez? Ártatlanokat ölni százával csak úgy.... Nem vagyok képmutató, és szeretem én is a véres játékokat, a fentieken kívül szerettem még a Carmageddont, mortal sorozatot, sorolhatnám. De ez már nálam is kiveri a biztosítékot kicsit. Attól függetlenül nyilván lecsekkolom majd :) Csak ez a szint már azért nálam is aggályos kicsit...